Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εχεις Ρούπι; Βάζεις πλώρη για τη Γ’ Εθνική!

Published

on

Με «χρυσό» σκόρερ τον Γρηγόρη Ρούπι, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έκαμψε με 1-0 την αντίσταση της Α.Ε. Ηρακλείου στο «Τάκης Χαραλαμπίδης». Ο έμπειρος επιθετικός θυμίζει, ξανά, τον παίκτη που οδήγησε τον Α.Ο. Χαϊδαρίου στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής το 2014 και χάρη στο γκολ του διατήρησε πρώτη την ομάδα του αριθμώντας 55 βαθμούς έναντι 52 του Χαραυγιακού. Από την άλλη πλευρά, το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου δεν άντεξε στην πίεση του αντιπάλου, ηττήθηκε δύσκολα και παραμένει στη 4η θέση έχοντας 41 πόντους μαζί με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι πιστοί στο πλάνο τους δυσκόλεψαν τον Θρίαμβο που προσπαθούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Μακρή. Μάλιστα, «άγγιξαν» το γκολ στο 6’ σε έμπνευση του Καραχάλιου (κόρνερ ο Σκυριώτης) και στο 40’ με επικίνδυνο φάουλ του Καφετζή. Όμως, την μεγαλύτερη ευκαιρία είχε ο Αποστολόπουλος στο 27’ με κεφαλιά που κατέληξε στο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Καλιακούδα. Επίσης, στο 43’ ο Μέρτκολα έκανε σωτήρια επέμβαση προ του Μπερτσιά που ήταν έτοιμος να «οπλίσει» και να ανοίξει το σκορ.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη εμφανίστηκαν αποφασισμένοι και πίεσαν περισσότερο για το γκολ κλείνοντας τους «νερατζούρι» στα καρέ. Οι Μπερτσιάς, Ρούπι και Κακλαμάνος προειδοποίησαν κατά σειρά στο 52’, το 55’ και 60’ αντίστοιχα, για να σημειωθεί το μοναδικό τέρμα στο 66’. Ο Μπάκας έκλεψε, πάσαρε στον Ρούπι και ο πρώην άσος του Ηρακλείου με ωραίο σουτ δυσκόλεψε τον Μακρή που δεν μπόρεσε να απεσοβήσει στη γωνία το τελικό 1-0. Στη συνέχεια, οι «κυανόλευκοι» απείλησαν με τους Μπερτσιά (74’) και Τσούκη (80’), ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά, αλλά δεν μπόρεσαν να σημειώσουν κάποια τελική που θα τους χάριζε έναν βαθμό γοήτρου.

Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκε η διαιτησία των Καλογερόπουλου Ι., Σαμοΐλη Δ. και Κουντουρέλη Γ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ Χ. (Νίκος Παπαρούνης): Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Κανελλόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος Π., Μπερτσιάς, Τσούκης, Ρούπι (90’ Μπάκας Π.), Κακλαμάνος (79’ Μπανιάς), Αποστολόπουλος (85’ Τσαγιάννης).

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μακρής, Μέρτκολα, Δήμας (87’ Λύκος), Αναγνωστόπουλος, Ψαρρής, Τσάτσος (75’ Μουκίδης), Καριατλής, Λαγός (75’ Παπάζογλου), Σαντριά, Καφετζής, Καραχάλιος.