Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εφερε Γάλλο μέσο η Δόξα Βύρωνος

Published

on

Συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ της η Δόξα Βύρωνος χάρις σε σπουδαίες ενέργειες του προέδρου της, Γιάννη Μελά ο οποίος δείχνει ότι δεν θα αφήσει την ομάδα στη τύχη αλλά θα την ενισχύσει με παίκτες που θα κάνουν τη διαφορα τιμώντας την ιστορία του συλλόγου.

Στο πλαίσιο αυτό μετά τον Αγγελο Μουσάι, ο γνωστός επιχειρηματίας κατάφερε να φέρει στην Ελλάδα έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή που θα προκαλέσει αίσθηση με την παρουσία του στα γήπεδα του τοπικού. Ο λόγος για τον 22χρονο Γάλλο μέσο, Αμαελ Ταχι που αγωνίζονταν στη Μετζ και έχει περάσει ακόμη από την Πανι Μοσέλε με μεγάλη επιτυχία.

Το νέο απόκτημα της Δόξας θα προσφέρει λύσεις και θα ανεβάσει ποιότητα το σύλλογο, με τον Γιάννη Μελά να δείχνει ότι προχωράει σε ποιοτικές κινήσεις.

Αναλυτικα, το κειμενο

Η ΠΑΟ ΔΟΞΑ ΒΥΡΩΝΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον 22χρονο Γάλλο μέσο, Αμαελ Ταχιρ. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας μετα από προσωπικές ενέργειες του προέδρου Γιάννη Μελά απάντησε θετικά και πλέον ενσωματώνεται στις προπονήσεις της ομάδας μας προκειμένου να βοηθήσει το σύλλογο να πετύχει τους στόχους του. Προηγούμενο σταθμός της καριέρας του ήταν η Γαλλική Μετζ ενώ είχε παραχωρηθεί δανεικός και στην Πανι Μοσέλε. Ο Αμαελ Ταχιρ θα αγωνιστεί για πρωτη φορα στην Ελλαδα και ευχόμαστε να εχει μια καλή αγωνιστική σεζόν.