Connect with us

3ος Όμιλος

Ευσταθίου: Με έπεισε το… βάρος της φανέλας

Published

on

Η παρουσία του σε ΟΦΗ, Απόλλωνα Καλαμαριάς και Λαμία αποδεικνύει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει αρκετά καλά τι σημαίνει η λεξη ‘πρωταθλητισμός’. Ο Χρήστος Ευσταθίου παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο 25ο έτος της ηλικίας έχει την εμπειρία προκειμένου να συνεισφέρει στη νέα προσπάθεια που θα καταβάλει ο Αιολικός στον οποίο μεταγράφηκε πριν από μερικές ημέρες. Ο Μακεδόνας επιθετικός δεν αρνήθηκε να μιλήσει για τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Βορειοανατολικού Αιγαίου λέγοντας: Επέλεξα τον Αιολικο γιατί είναι ένα υγιές σωματείο και διαθέτει βαριά φανελα που εμπνέει τον σεβασμό όλων. Θεωρώ ότι δίνει τη δυνατότητα σε οποιαδήποτε ποδοσφαιριστή να διακριθεί και εύχομαι όλα να πάνε καλά την επόμενη σεζόν’. Ερωτηθείς για τους στόχους που έθεσε η ομάδα αλλά και ο ίδιος ο Χρήστος Ευσταθίου είπε:

Οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλοί. Σκοπός αποτελεί να κερδίσουμε κάθε ματς και να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται. Όσον αφορά τους προσωπικούς μου στόχους, σκοπός αποτελεί να βοηθήσω την ομάδα και παραλληλα να αναδειχθω μέσα από εκείνη’.
Στον επίλογο του, ο Χρήστος Ευσταθίου άφησε αιχμές για το τρόπο συμπεριφοράς που είχαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ προς το πρόσωπο του λέγοντας: Για τον ΟΦΗ, ό,τι και να πω είναι λίγο.

Δε φέρθηκαν καθόλου καλά σε πολλούς από ότι έμαθα αλλά σε εμένα προσωπικα. Είναι απαράδεκτο μια τέτοια ομάδα να συμπεριφερεται με αυτό το τρόπο