Connect with us

stoplekto

Ευλόγησον δέσποτα …στον Ελευσινιακό..

Η διοίκηση δεξιώθηκε τους ποδοσφαιριστές.

Published

on

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα Τετάρτη 28/9 στο Δημοτικό Στάδιο Γ. Ρουμελιώτης ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν στο Ελευσινιακό, παρουσία της προέδρου του συλλόγου κ. Μαρία Μοίρα και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δυτικής , Αττικής κ. Μιχάλης Τζανόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης κ. Αργύρης Οικονόμου και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Ελευσίνας κ. Θανάσης Κριεκούκης.

Μετά την τελετή του αγιασμού τον λόγο πήρε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Μαρία Μοίρα που στην λιτή της ομιλία μεταξύ άλλων ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν , υγεία στους αθλητές και παράγοντες της ομάδας, ευχαρίστησε τον κ. Τζανόπουλο για την παρουσία του και την βοήθεια του στα παρθενικά της καθήκοντα, τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την προβολή του σωματείου και κλείνοντας απευθύνθηκε στους ποδοσφαιριστές λέγοντας « η προσπάθεια της διοίκησης και εμένα προσωπικά θα είναι μία, να γίνεται πρότυπα αθλητών και ανθρώπων πανω απ’όλα.» κατόπιν έδωσαν ραντεβού για συνεστίαση σε γνωστό στέκι της πόλης.

Τον λόγο πήρε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής κ. Τζανόπουλος που με την σειρά του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική σεζόν στην ομάδα , τόνισε ότι ο σύλλογος του Ελευσινιακού δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην Ένωση, ευχήθηκε υγεία σε όλους και τόνισε προς τους ποδοσφαιριστές ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και τους προέτρεψε να δίνουν παράλληλα με την ενασχόληση τους με το ποδόσφαιρο μεγάλη προσήλωση στην εργασία τους αλλά και μελέτη και προσπάθεια σε όσους σπουδάζουν .

Στη δεξίωση που ακολούθησε στο “καφέ στην πόλη” παραβρέθηκαν και οι κκ Νίκος Τζανιδάκης και Γιώργος Γεωργόπουλος.

Γράφει o X.Nτάρδας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply