Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Εστυλιανίδης: Ανέβηκε επίπεδο ο Θρίαμβος

Published

on

Το προηγούμενο καλοκαίρι μετά από αρκετά χρόνια ο Στέφανος Εστυλιανίδης άφησε την Ηλιούπολη για να μετακομίσει σε μια γειτονική ομάδα έχοντας στόχο να θέσει υψηλότερους στόχους. Ο Θρίαμβος Αθηνών του άνοιξε την πόρτα του και ο ίδιος δεν είπε… οχι θεωρώντας ότι η προοπτική του πρωταθλητισμού ήταν σαφώς καλύτερη για εκείνον. Ο νεαρός άσος κατάφερε να διακριθεί παρότι δεν κατάφερε να προσαρμοστεί λόγω ενός τραυματισμού και ο ίδιος με δηλώσεις του αφήνει το στίγμα του για τη χρονιά που πέρασε. Συγκεκριμένα, ο ίδιος σχολιάζοντας την πορεία των πρασίνων είπε: Η χρονιά για εμένα δεν ήταν όπως την περίμενα γιατί είχα τρεις τραυματισμούς που με κράτησαν εκτός δράσης για περίπου τέσσερις μήνες. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι όσο ήμουν καλά βοήθησα όσο μπορούσα παίζοντας σε όλα τα ματς όσο ήμουν υγιής. Θα ήθελα να εκφράσω τη στεναχώρια μου διότι δεν βοήθησα όσο θα ήθελα ο ίδιος, παρ’ όλα αυτά ευχαριστώ το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση και το κόσμο για τη στήριξη την περίοδο του τραυματισμού μου’.

Ερωτηθείς για τη θετική εικόνα που βγάζει ο Θρίαμβος γενικότερα, ο νεαρός άσος πρόσθεσε: O Θρίαμβος αποτελεί μια ομάδα που έχει προοπτικές για περισσότερα πράγματα, στηριζόμενη στον κ. Θεμελή. Φέτος, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και παίκτες δεθήκαμε από την πρώτη στιγμή σαν οικογένεια και αυτό φάνηκε αφού την πρώτη μας χρονιά ως καινούργια ομάδα τερματίσαμε στην πρώτη πεντάδα παίζοντας το καλύτερο ποδόσφαιρο‘.

Σε σχετική ερώτηση, εάν ο Θρίαμβος μπορούσε να κάνει την υπέρβαση, ο Στεφανος Εστυλιανίδης, υπογράμμισε: Φάνηκε από την αρχή της σεζόν ότι η ομάδα θα έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά ίσως κάποιες ατέλειες δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε την υπέρβαση.  Αυτό βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό διότι ήμασταν καινούργια ομάδα και οι περισσότεροι δεν γνωριζόμασταν ποδοσφαιρικά. Πάντως αυτό που μένει από τη φετινή χρονιά είναι οι πολύ καλές προσωπικές σχέσεις που αναπτύξαμε αλλά και το ότι ανεβάσαμε επίπεδο το Θρίαμβο’.