Connect with us

stoplekto

«Εσπασαν καρδιές» στο Ελπίδα – Αρμενική

Published

on

Εξαιρετικό παιχνίδι διεξήχθη στους Αγίους Αναργύρους, όπου η τοπική Ελπίδα και η Αρμενική έμειναν στο πλούσιο 2-2. Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ακόμα μια καλή εμφάνιση, κυνήγησαν το τρίποντο έως το φινάλε, όμως πήραν μόνο τον πόντο φτάνοντας τους 15 στη 13η θέση. Από την άλλη πλευρά, οι «κόκκινοι» έκαναν μεν την ανατροπή, αλλά μετά το 75’ δεν διαχειρίστηκαν το παιχνίδι όπως θα ήθελαν και μοιραία έμειναν στους 39 πόντους, στο -6 από τη δεύτερη Τερψιθέα.

Μόλις στο 8’ ο Πετανάι εκτέλεσε το κόρνερ και ο Αντωνίου με κεφαλιά έγραψε το 1-0, ενώ στο 21’ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ωραίο σουτ του Παναγόπουλου. Στη συνέχεια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν με τον ρυθμό να είναι υψηλός. Στο 70′ ο Παναγόπουλος από σκόρερ έγινε δημιουργός και ο Δεληγιάννης με κεφαλιά σημείωσε την ανατροπή (2-1). Όμως, η Ελπίδα δεν τα παράτησε και στο 85’ ο Πετανάι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιτσίλια. Ο Αντωνίου ισοφάρισε σε 2-2 και στο 90’ ο ίδιος παίκτης «άγγιξε» το χατ-τρικ ύστερα από φάουλ του Ράγγου, αλλά οι διαιτητές ακύρωσαν το γκολ του ως οφσάιντ αφήνοντας αρκετά παραπονεμένους του γηπεδούχους.

*Θλάση ο Στεργίου, φόβοι για τους χιαστούς του Ντίμο στην Ελπίδα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Κατοίκος Κ., Λιαμπότης Μ., Τζίκας Ε. (με λάθη)

ΕΛΠΙΔΑ (Νίκος Νικολακόπουλος): Ξυδόπουλος, Στεργίου (56’ λ.τρ. Στάθης), Καλκάνης (46’ Παρασκευόπουλος), Αντωνίου, Πανταζής, Κάτρης, Ντίμο (87’ λ.τρ. Γιαμάς), Ράγγος, Λάμπος, Πετανάι, Μαγρυπλής.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ (Μιχάλης Λυκερίδης): Τσιτσίλιας, Λοΐσιος, Κουγιουμτζιάν, Νούλας, Κουκουνασούλης, Κουτής, Σταμάτης (67’ Μαραγκός), Δέτσιος (58’ Κάρκος), Δεληγιάννης, Ρίζος (86’ Σαββίδης), Παναγόπουλος.