Connect with us

7ος Όμιλος

Ερμιονίδα-Θύελλα Ραφήνας 1-1

Published

on

Ένα ανοιχτό παιχνίδι με καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στην Ερμιόνη για την αναμέτρηση της τοπικής ΑΕ Ερμιονίδας με τη Θύελλα Ραφήνας. Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν και να παίρνουν το προβάδισμα, έχοντας μάλιστα τις φάσεις για να εδραιώσουν το προβάδισμά τους. Από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσια, έχασαν μερικές σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν την ανατροπή. Μάλιστα, στο 91′ ο Μακρίδης έπιασε την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση, αναγκάζοντας τον Πάντο σε εκπληκτική απόκρουση.

Γκολ: 49′ Μακρίδης με πλασέ – 16′ Ζέκιο με κόρνερ (βρήκε σε σώματα και πέρασε τη γραμμή του τέρματος)

Δοκάρια: 79′ Αγγελόπουλος εξ επαφής

Διαιτητές: Καλαμάτας, Δέλχας-Κελεπούρης (Εύβοιας)

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Θανάσης Στάικος): Στεφανίδης, Κασαπίδης, Αδαμόπουλος, Τζιέρης, Μπιμπισίδης, Κιοσές, Τρέσα (88′ Βιρβίλης), Παλαιοπάνος, Μακρίδης, Αγγελόπουλος (80′ Τριανταφύλλου), Τριμπόνιας (62′ Σαλταπίδας)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Σταύρος Ηλιόπουλος): Πάντος, Αράπης, Φύτρος, Μανουσάκης, Σωτηριάδης, Ντόσκας, Χαρακτίδης (90′ Παπαράκης), Γεραγωτέλλης, Ζέκιο (60′ Μπουντάκης), Σουλτανίδης, Σένε (75′ Δημητρίου).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply