Connect with us

4ος Όμιλος

Ερμής Ζωνιανών-Ιωνικός 4-1

Published

on

Με τον καλύτερο τρόπο εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες του Ιωνικού ο Ερμής Ζωνιανών επικρατώντας 4-1 φτάνοντας τους 47 βαθμούς και την 6η θέση. Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη πατούσε καλύτερα και σε ακόμη ένα ματς εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα φτάνοντας σε μια δίκαιη επικράτηση. Από την άλλη, ο Ιωνικός παρότι προσπάθησε αρκετά δεν τα κατάφερε ωστόσο ευχάριστο ήταν το γεγονός ότι αγωνίστηκαν αρκετά νέα παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στα πρώτα λεπτά και με τη συμπλήρωση 5′ ο Βογιατζής έκανε το 1-0. Το τέρμα αυτό τόνωσε την αυτοπεποίθηση των πρασίνων οι οποίοι στο 30′ έκαναν δυο τα τέρματα τους με τον Σούκια. Λίγο πριν τη λήξη του α’ μέρους ο Πασιαλής έκανε το 3-0, με τον Ρόβα στο 50′ να μειώνει σε 3-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Μπεκατώρος με πέναλτι στις καθυστερήσεις

ΕΡΜΗΣ: Καρακούτσης, Ρουμπάκης, Πλουσής, Βογιατζής, Κασσαπάκης, Τζανής, Σκουτέλης (60′ Γιακουμάκης), Μπεκατώρος, Στρατήγης, Σούκιας (88′ Μανουσάκης), Πασιαλης (85′ Γεμιστός).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Μάνης, Μιχαλακάκος (46′ Πουλάκης (80′ Καμαρά)), Μαρουδής (46′ Ρόβας), Προβατίδης, Μουζούτης, Σιμιτσής, Νικολέτος, Σάμιος, Ανδριανόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπερνιδάκης.