Connect with us

stoplekto

Ερμής Άνω Λιοσίων- Άγιοι Ανάργυροι Ελευσίνας 1-0

Published

on

Νικηφόρα πρεμιέρα για τον Ερμή Άνω Λιοσίων που κατέβαλε με 1-0 τους Αγίους Αναργύρους Ελευσίνας. Ο αγώνας επισκιάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του 16χρονου Γιάννη Σιάφη των γηπεδούχων. Ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής μόλις στο 9’ τραυματίστηκε στο γόνατο, πιθανό να του γύρισε, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί με συνοδεία των γονιών του στο ΚΑΤ Νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην αναμέτρηση ο μέσος όρος ηλικίας ήταν κάτω από τα 19 ετή, λόγω του ότι και οι δυο ομάδες στηρίζονται από παίκτες των Ακαδιμιών τους.

Το γκολ που χάρισε τους τρεις βαθμούς στον Ερμή σημείωσε με σουτ μέσα από την περιοχή ο   Πετρίδης στο 47’. Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι με τον Σιδηρόπουλο(59’).

Καλός ο διαιτητής Χαμπιλάι.

ΕΡΜΗΣ: Ματουσιάκ, Θάνος, Νίκας, Βασιλείου, Σιάφης(9’ λ.τρ. Γκουσέτης), Κεχρής(61’ Ηλιόπουλος), Καβουρίνος, Χριστιανίδης(88’ Μπαδήμας), Παπάζογλου, Πετρίδης, Στέφου(56’ Μίχος).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Μικρός, Μεχμέτι, Μακρίδης, Τυρλής, Σιδηρόπουλος, Αρναουτάκης, Θεοδωρίδης(63’ Χαμιλάκης), Παρίσης(78’ Κορφιάτης), Αντωνάρας, Αντωνίου(16’ Κουμπής), Καλατζάκος(58’ Ζαφειρόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply