Connect with us

4ος Όμιλος

Εργοτέλης-Προοδευτική 0-0-Φωνές οι Κρητικοί για τη διαιτησία

Published

on

Ούτε ο Εργοτέλης μπόρεσε να καταβάλει τη σθεναρή αντίσταση της Προοδευτικής με τις δυο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 0-0 σε ένα ματς με αρκετή ένταση και πάθος. Πάντως, οι Κρητικοί έχουν τρομερά παράπονα από τη διαιτησία του Χανιώτη, Τσαγκαράκη, θεωρώντας ότι δεν επέτρεψε στην ομάδα να πάρει τη νίκη με τις αποφάσεις του χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα υπαίτιο του ατυχούς αποτελέσματος.

Από την άλλη, η Προοδευτική συμπλήρωσε έναν ολόκληρο γύρο χωρίς να έχει ηττηθεί και πλέον αποκτάει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.

Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου με την ισοπαλία αυτή είδε τον Ιωνικό να ξεφεύγει στους δυο βαθμούς.

Ο Εργοτέλης ήταν κυρίαρχος στο παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπαντίκου, σε αντίθεση με την Προοδευτική που είχε περισσότερο παθητικό ρόλο ωστόσο κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 7′ ο Λεαλ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βελλίνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 11′ οι γηπεδούχοι είχαν δυο καλές ευκαιρίες, όμως η προσπάθεια του Βελλίνη αρχικά βρήκε σε ετοιμότητα τον Μπαντίκο, ενώ στη συνέχεια οι Μπάτζιο και Παπαπαναγιώτου δεν κατάφεραν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 23′ ο Γκουτσούλιας έβγαλε φάτσα με το τέρμα τον Βελλίνη όμως το πλασέ του τελευταίου ήταν αδύναμο. Στο 28′ η Προοδευτική έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία όταν ο Ζελέκου πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και τροφοδότησε στον αμαρκάριστο Ατματζίδη όμω το σουτ τελευταίου έφυγε λίγο άουτ.

Στο 36′ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι για σπρώξιμο του Γκοτσούλια από τον Παπανικόλα με τον Τσαγκαράκη να δείχνει παίζεται, ενώ στην επόμενη φάση ο Νικολακάκης φάνηκε να καλύπτεται από τους αμυντικούς της Προοδευτικής ωστόσο ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ κι ενώ ο παίκτης σκόραρε.

Στο β’ μέρος οι Κρητικοί είχαν και πάλι τον έλεγχο χωρίς ωστόσο να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες μέχρι το 62′. Στη συγκεκριμένη στιγμη ο Μπρατσιάνι σκόραρε μετά από κόρνερ του Λεάλ όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται και πάλι.

Στο 72′ το τακουνάκι του Κατσικοκέρη έφυγε λίγο άουτ, με τους ‘κιτρινόμαυρους’ να φωνάζουν για έμμεσο στο 80′ οταν ο Πατσατζόγλου γύρισε τη μπάλα με τα πόδια στον τερματοφύλακα Μπαντίκο και ο τελευταίος την έπιασε με τα χέρια. Στο 83′ ο Μπαντίκος σωτήρια μπλόκαρε το σουτ του Καϊμακαμούδη, ενώ η ενέργεια του Νικολακάκη στο 87′ κατέληξε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Μπέλερη.

Εργοτέλης (Σ. Παπαδόπουλος): Βασιλειάδης, Νικολακάκης, Νιάρος, Παπαπαναγιώτου (76’ Μανουσάκης), Μπάτζιος, Γκουτσούλιας (59’ Μπρατσιάνι, 75’ Καϊμακαμούδης), Μισέλ, Σερζίνιο, Κατσικοκέρης, Λεάλ, Βελλίνης

Προοδευτική (Π. Ανδράλας): Μπαντίκος, Ντάλλας, Μύρκος, Ζίζηλας, Πατσατζόγλου, Παπανικόλας, Ζελέκου, Μπέλερης , Κανελλόπουλος (82’ Γιακούμπι), Πέππας (54’ Τσαραούσης), Ατματζίδης (67’ Μανιδάκης).