Connect with us

4ος Όμιλος

Εργοτέλης: Ενημέρωση για τον αγώνα με την Προοδευτική

Published

on

Εν όψει του αγώνα της εξ αναβολής 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής με την Προοδευτική, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο το προσεχές Σάββατο 25/02/17 στις 15:00, ο Γ.Σ. Εργοτέλης πληροφορεί τους φιλάθλους τα ακόλουθα:

Η Προοδευτική δεν ζήτησε εισιτήρια, συνεπώς δεν εξετάστηκε το ενδεχόμενο να ανοίξει θύρα για τους φιλάθλους της, κάτι που είναι πάντα απαραίτητο για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα σε περίπτωση παρουσίας φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.

Τα εισιτήρια του αγώνα θα τεθούν σε κυκλοφορία αύριο Παρασκευή, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για τη Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για τη Θύρα 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο, όπως και για τα ΑΜΕΑ. Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη και ο συνοδός τους θα έχουν τη δυνατότητα ελεύθερης εισόδου στη Θύρα 20, υπό τη συνοδεία είτε του προπονητή είτε του γονέα/κηδεμόνα τους (στη δεύτερη περίπτωση θα είναι αναγκαία η επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης που διατίθεται από τη γραμματεία του Συλλόγου).

Έχει τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και τη φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στα γραφεία του Εργοτέλη (Γήπεδο Μαρτινέγκο, Ν. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) αύριο Παρασκευή 10:00-20:00. Την ημέρα του αγώνα, Σάββατο, η διάθεση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου θα ξεκινήσει στις 13:30.

Ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ΚΡΗΤΗ TV λόγω ημέρας.