Connect with us

4ος Όμιλος

Εργοτέλης: “Δεν ασχολούμαστε με τις γελειότητες και αθλιότητες του Ιωνικού”

Published

on

Με αφορμή τη καταγέλλια του Ιωνικόυ μέσω της οποίας επιρρίπτει ευθύνες στην ΕΠΟ θεωρώντας ότι θα έπρεπε να αφαιρεθούν έξι βαθμοί από τους ‘κιτρινόμαυρους’, η Κρητική ομάδα πέρασε στην αντεπίθεση και με ανακοίνωση της αναφέρει το εξής:

Πληροφορηθήκαμε μέσω του αθλητικού site sdna.gr, γνωστού για τη «συμπάθεια» του προς τον Εργοτέλη και την οικογένεια Βρέντζου, για την εξώδικη καταγγελία του Ιωνικού σχετικά με τη μη αφαίρεση 6 βαθμών από την ομάδα μας στο φετινό πρωτάθλημα.

Παραμονές του καθοριστικού αγώνα της Κυριακής, δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΕΣ και ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ του Ιωνικού, ο οποίος βλέποντας ότι αποτυγχάνει να κατακτήσει εντός αγωνιστικού χώρου το στόχο του, παρότι χρησιμοποίησε ποικίλους εξωαγωνιστικούς τρόπους, προσπαθεί απεγνωσμένα την τελευταία στιγμή να ανακαλύψει νομικούς τρόπους για να τα καταφέρει. Δυστυχώς για τον Ιωνικό, οι νόμοι, οι κανονισμοί και οι προγενέστερες δικαστικές αποφάσεις είναι ξεκάθαρες και το θέμα  αυτό έχει επίσημα ξεκαθαρίσει πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το γνωρίζουν άλλωστε πολύ καλά οι άνθρωποι του Ιωνικού, οι οποίοι απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα και εντυπώσεις.

Την απάντηση στον Ιωνικό θα την δώσουν οι ποδοσφαιριστές μας την Κυριακή και οι αρμόδιες αρχές από βδομάδα…