Connect with us

5ος Όμιλος

Εργομετρικά στην Επισκοπή

Published

on

Κανονικά διεξάγεται αυτή την ώρα η προπόνηση της ομάδας της Επισκοπής στο «Θ. Βαρδινογιάννης».

Δύο 24ωρα μετά τον αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΡ με την Κάλυβο (1-5), οι παίκτες που αγωνίστηκαν 90λεοπτο, στην προπόνηση της Πέμπτης (20/9) έκαναν χαλάρωμα ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα.

Η σημερινή προπόνηση (Παρασκευή 21/9) διεξάγεται σε κανονικούς ρυθμούς αλλά από αύριο το πρωί (Σάββατο 22/9, 09.00) οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικά.

Οι παίκτες θα χωριστούν σε δύο γκρουπ και θα μπουν στη σύγκριση σύμφωνα με τους χρόνους που είχαν κάνει στην αρχή της προετοιμασίας. Εργομετρικά θα έχει και τη Δευτέρα (24/9, 09.00) ενώ την ίδια μέρα θα διεξαχθεί κανονικά η απογευματινή προπόνηση.

Οι «απόντες»

Από τις προπονήσεις των τελευταίων δύο ημερών έλειψαν οι, Ρούσσης (περιμένει το πρώτο του παιδί από ώρα σε ώρα), ο Κεσίδης που έχει υποστεί ένα διάστρεμμα στην αριστερή ποδοκνημική, ο Μποτωνάκης που έχει πόνο στις αμυγδαλές ο Φοβάκης που νιώθει ακόμη ενοχλήσεις στον δεξιό του γαστροκνήμιο και ο Τσικουδάκης που νιώθει βαρύ τον δεξί του δικέφαλο.

Στις 10 Οκτώβρη ο επαναληπτικός

Τέλος, για τις 10 Οκτώβρη στις 17.00 όρισε η Επιτροπή κυπέλλου της ΕΠΣΡ τον επαναληπτικό αγώνα με την Κάλυβο που θα διεξαχθεί στο «Θ. Βαρδινογιάννης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply