Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Ερασιτέχνες Πανιωνίου-Αγία Παρασκευή 2-2 (2-3 παράταση)

Published

on

Συναρπαστικό ματς έγινε στο γήπεδο του Ελληνικού, με την Αγία Παρασκευή να παίρνει τη νίκη με 3-2 κόντρα στους Ερασιτέχνες του Πανιωνίου.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου είχε καλή παρουσία και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 10′ με το πέναλτι του Γιαννή, βρήκε το τρόπο να γυρίσει το ματς χάρις σε γκολ των Τσοπανάκου στο 44′ και Βελέντζα στο 64′. To 2-2 έγινε το 80′ με τον Καλαμάρη.

Στο 87′ ο Καλαμάρης έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Μητσογιάννη στο 88′ να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Στο 98′ έγινε το 2-3 για τη “Σάντα” με τον Κοβάνη, με τους φιλοξενούμενους να ολοκληρώνουν το ματς και εκείνοι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σκούρα στο 115′.

ΕΡΑΣ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ (Δημήτρης Κοροπούλης) Νίκας, Ιωαννίδης, Καλαμάρης, Μητσογιάννης, Γιαννής (65′ Νομικός), Ατζέλι, Γρηγορόπουλος (57′ Αποστόλου), Οικονόμου (70′ Φίλλον), Δαυίδης, Ζώτος, Μητζάλης (57′ Καρούτζος).

ΑΓ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Τιτκταπανίδης, Τζίτζης Χατζιου, Δρόσης, Βελέντζας, Παπαευθυμίου, Μπέκος (61′ Μιχαλόπουλος), Μαυροματάκης (68′ Σκούρας), Κοβάνης, Τσοπανάκος (77′ Περουτσέας), Καραδήμας (72′ Μπαλατσούρας).