Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ: Τέσσερις ειδικές κληρώσεις για τον διαχωρισμό των ομίλων !

Published

on

Για τον διαχωρισμό  των ομίλων Α’ και Β’  ερασιτεχνικής Κατηγορίας  Πειραιά που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου , ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας έκανε τις παρακάτω διευκρινήσεις:

Θα γίνουν τέσσερις ειδικές κληρώσεις. Στην πρώτη  για την Α’ Κατηγορία  θα μετέχουν οι έξι πρώτες ομάδες όπως τερμάτισαν  στους δυο ομίλους . (Από τον 1ο όμιλο οι Οδηγήτρια, ΑΟ Καραβάς, Κύπρος Κορυδαλλού , Ερμής Κορυδαλλού, ΑΕ Χαραυγή, Ατρόμητος Πειραιά  και από τον 2ο   οι Αετός Κορυδαλλού, Ίκαρος Καλλιθέας, Ένωση Α.Α. Ρέντη, ΑΕ Περάματος, Ήφαιστος, Φαληρικός)

Στην δεύτερη κλήρωση θα μετέχουν οι  έξι ομάδες( τρεις συν τρεις) που ανήλθαν από την Β’ στην Α’ Κατηγορία ( Αμφιάλη, Αίας Σαλαμίνας, Θύελλα Μοσχάτου από τον 1ο όμιλο και Αστυπάλαια, Παννεαπολικός και Αστέρια Δραπετσώνας από τον 2ο )

Στην τρίτη κλήρωση για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας θα μετέχουν οι ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α’ .( Είναι οι Σαλαμινομάχοι , Πανιώνιος Κερατσινίου, Περαμαϊκός από τον 1ο  όμιλο και ΑΟΑΔ, Αρμενική, Άρης Αμφιάλης από τον 2ο )

Στην τέταρτη κλήρωση πάλι για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας μετέχουν οι  τέσσερις ομάδες που ανήλθαν από την Γ  Κατηγορία ( Είναι οι  Πειραϊκός, Προφήτης Ηλίας, Άνω Νεάπολη και  Λέοντες Καμινίων )

Επίσης θα γίνει διαχωρισμός των ομάδων που έχουν την ίδια  έδρα σε Α’ και Β ’Κατηγορία  . Αν πέντε σωματεία αγωνίζονται στο ίδιο γήπεδο τα τρία θα πάνε στον ένα όμιλο και τα υπόλοιπα δυο στον δεύτερο, Αν τα σωματεία είναι τέσσερα θα χωριστούν ανά δυο  ( 2+2)  και αν είναι τρία θα πάνε τα δυο στον ένα και το τρίτο στον δεύτερο….

Όσον αφορά τα σωματεία της Σαλαμίνας και της Αίγινας θα γίνει  όπως και τις προηγούμενες χρονιές .  Στον ένα όμιλο οι δυο ομάδες της πρώτης ( Αμπελακιακός, Αίας ) και στον δεύτερο η ομάδα της Αίγινας..