Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ..

Published

on

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά κ. Σιγάλα είχε χθές 8/9 αντιπροσωπεία της ΕΠΣΠ με θέμα τις προληπτικές ιατρικές εξετάσεις των αθλητών της Ένωσης. Το γραφείο τύπου της ΕΠΣΠ εξέδωσε ανακοίνωση για το γεγονός που αναφέρει αναλυτικά:

Μετά από πρόσκληση του Προέδρου του ΟΠΑΝ Δήμου Πειραιά κ. Γ. ΣΙΓΑΛΑ πραγματοποιήθηκε στις 8.9.2011 συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ με τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Γ.ΣΙΓΑΛΑ και τον Αντιπρόεδρο κ. ΑΝΤ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Την αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ.Π. αποτελούσαν ο Πρόεδρος κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ και το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ.

Κύριο θέμα της συνάντησης ήταν οι προληπτικές ιατρικές εξετάσεις των περίπου 2.200 ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών των 27 ποδοσφαιρικών σωματείων όλων των τμημάτων (εφηβικό – παιδικό – προπαιδικό).

Η συνάντηση ήταν συνέχεια της συνάντησης της 28.7.2011 που είχε αντικείμενο συζήτησης την εκδοχή δημιουργίας ιατρικού κέντρου προληπτικής ιατρικής μέσω του συστήματος e-ppoktates, που υπέδειξε η Ε.Π.Ο. (έγγραφο της Ε.Π.Ο. προς τον Δήμο Πειραιά).

Ο κ.Γ.ΣΙΓΑΛΑΣ ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ότι με σύμφωνη γνώμη του Δημάρχου κ.Β.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ, ο Δήμος Πειραιά , μέσω του ΟΠΑΝ, αποφάσισε να προωθήσει με άμεση προσεχή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την συνολικά δωρεάν προληπτική εξέταση όλων των ποδοσφαιριστών – αθλητών των σωματείων του Δήμου Πειραιά ως και των σωματείων άλλων αθλητών του Δήμου.

Προκειμένου να εγκριθεί η διαδικασία αυτή και όχι να απορριφθεί λόγω των προδιαγραφών χρηματοδότησης που τίθενται πλέον λόγω “ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ” από ελεγκτική δημοτική διεύθυνση, θα προκυρυχθεί διαγωνισμός για την υλοποίηση των ανωτέρω προληπτικών εξετάσεων που αναφέρονται και στο άρθρο 19 του ΚΑΠ και αφορά και τα 27 ποδοσφαιρικά σωματεία της Ένωσης που εδρεύουν στον Δήμο Πειραιά.

Ο κ. Γ.ΣΙΓΑΛΑΣ και ο κ.ΑΝΤ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ υποσχέθηκαν στην αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ότι η απαιτούμενη αυτή διαδικασία θα είναι άμεση (εντος των 2 επόμενων εβδομάδων), για να μπορέσει να διατεθεί αυτή η δωρεάν προληπτική ιατρική παροχή από τον Δήμο Πειραιά σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και άλλους αθλητές των σωματείων του Δήμου Πειραιά.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ.ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Γ.ΣΙΓΑΛΑ καθώς και τον Αντιπρόεδρο κ.ΑΝΤ.ΘΕΟΔΩΡΟΥ για την ενημέρωση αυτής της απαιτούμενης διαδικασίας και ζήτησε από τον κ. Γ.ΣΙΓΑΛΑ να ενημερωθεί η Ένωση για την ημερομηνία συζήτησης του σχετικού θέματος στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, ώστε να παραβρεθεί, να στηρίξει και να ευχαριστήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά για τη θετική – σημαντική εξέλιξη που θα αποτελεί ουσιαστική βοήθεια σε όλα τα σωματεία της δύναμης μας που εδρεύουν στον Πειραιά αλλά και των αθλητών όλων των άλλων αθλημάτων.

 

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply