Connect with us

slideshow

ΕΠΣΠ: Συγκέντρωση διαιτητών στον Πειραιά – Σε μορφή μικρού βιβλίου το πρόγραμμα των αγώνων .

Published

on

Δελτίο τύπου εξέδωσε πριν από λίγο η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά  με θέμα την χθεσινή συγκέντρωση των πειραιωτών διαιτητών. Η Ανακοίνωση αναφέρει:

• Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συγκέντρωση της Δευτέρας των πειραιωτών διαιτητών στα γραφεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Την πρόσκληση και επιμέλεια της ανωτέρω συγκέντρωσης είχε η Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν 50 και πλέον διαιτητές που συμμετέχουν στις φετινές διοργανώσεις.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ, ο Γεν. Γραμματέας κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ, ο Α’ Αντιπρόεδρος & Πρόεδρος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. κ. ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. ΚΩΝ.ΧΟΛΕΒΑΣ, ο Ταμίας κ. ΒΑΣ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ και το μέλος του Δ.Σ. κ. ΜΙΧ.ΜΟΥΣΕΛΗΣ.

Παρόντες ο τέως αρχιδιαιτητής κ. ΕΜ.ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ και ο συνεργάτης της Ε.Δ. κ.Ι.ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ.

Τη συζήτηση συντόνισε ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. κ. ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ μαζί με τους συνεργάτες του μέλη της Ε.Δ. κ.κ. ΣΠ.ΒΟΥΛΓΑΡΗ και ΝΙΚ. ΑΓΑΔΑΚΟ.

Μετά το καλωσόρισμα του Προέδρου της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. προς τους παραβρισκόμενους ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχαρίστησε τους διαιτητές και όλη την πειραϊκή διαιτησία, τόσο για τη συμμετοχή τους στη συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης , όσο και για τη συμβολή και προσπάθεια τους στην εύρυθμη και ποιοτική εξέλιξη και των φετινών διοργανώσεων.

«Ξεκινήσαμε καλά» τόνισε ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π.

«Είμαι βέβαιος ότι θα πάμε ακόμη καλύτερα.

Η Ε.Π.Σ.Π. έχοντας τη συνολική ευθύνη των διοργανώσεων προσπαθεί και εργάζεται βήμα – βήμα, μέσω της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π., σε συνεννόηση και θεσμικό συντονισμό με τον Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ και φυσικά με τους πειραιώτες διαιτητές ώστε να προκύπτουν σταθερά όλο και ποιοτικότερες διαιτησίες, γεγονός που ωφελεί τη συνολική άνοδο της στάθμης των πειραϊκού ποδοσφαίρου και φυσικά αναβαθμίζει στο σύνολο της όλη την πειραϊκή διαιτησία.

Σας έχουμε εμπιστοσύνη! συνάδελφοι και φίλοι διαιτητές του Πειραιά.

Θέλω να βάζετε σε κάθε παιχνίδι τα δυνατά σας και με ηρεμία, ευθύνη στο ρόλο που το ποδόσφαιρο σας έχει αναθέσει, να νιώθετε στη λήξη των αγώνων, αυτό το όμορφο συναίσθημα της ψυχικής ανάτασης, που προκύπτει από την ισοτιμία και την αξιοπρέπεια ότι συμβάλλατε με την απόδοση σας στην ολοκλήρωση ενός όμορφου παιχνιδιού και δίκαιου αποτελέσματος.

Είμαι βέβαιος ότι για αυτή την απαρέκλητη διαιτητική διαδρομή θα προσπαθούμε και θα εργαζόμαστε συντονισμένα όλοι μας».

Στη συνέχεια ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Ν.ΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ απευθυνόμενος στους διαιτητές του Πειραιά, τους συνεχάρη για την προσπάθεια και τη συμμετοχή τους και τους σημείωσε ότι η πειραϊκή διαιτησία έχει αναδείξει ικανοτάτους διαιτητές με μεγάλη διαδρομή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πιστέψτε στις δυνάμεις σας, προσπαθήστε με τη δουλειά σας και την προσωπικότητα σας σ’ αυτό το δύσκολο ρόλο που αναλάβατε, συμμετέχοντας στο ποδόσφαιρο και είναι σίγουρο ότι έτσι και μόνο έτσι θα δικαιωθείτε και θα νιώθετε περηφάνια για την πορεία σας και την καταξίωση στα διαιτητικά σας βήματα.

Ο Γεν.Γραμματέας της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΚΩΝ.ΒΡΑΚΑΣ τόνισε ότι διαιτητές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι και όλοι οι συμμετέχοντες στο άθλημα, πρέπει να έχουμε ένα στόχο, τη συνεργασία και την προσπάθεια για να έχουμε δίκαια αποτελέσματα, με υγιή ανταγωνισμό και διοργανώσεις που δεν θα μπορεί να αμφισβητεί κανείς.

‘Με την καθημερινή δουλειά, τον αποδοτικό έλεγχο και τη θεσμική συνεννόηση είμαι σίγουρος ότι συνολικά ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς και η πειραϊκή διαιτησία θα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

-2- Παρεμβάσεις, εκτιμήσεις ως και σχετικές τοποθετήσεις για τους αγώνες της απερχόμενης αγωνιστικής. αλλά και θέματα που αφορούν την διαιτησία έκαναν οι κ.κ. ΣΠ.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ, ΝΙΚ.ΑΓΑΔΑΚΟΣ, ΗΛ.ΣΠΑΘΑΣ, Π.ΠΑΠΙΛΙΑΣ και ΑΝ.ΠΑΠΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, ως και διαιτητές που συμμετείχαν στην προηγούμενη αγωνιστική.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. και Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ.ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ ζήτησε από τους πειραιώτες διαιτητές να έχουν σταθερή επικοινωνία με την Επιτροπή, να καταθέτουν τις απόψεις τους, να κάνουν κρίσεις και προτάσεις και να παίζουν ανεπηρέαστοι και προετοιμασμένοι στα παιχνίδια που ορίζονται.

Θα είμαστε, είπε ο κ. ΧΡ.ΣΤΟΥΚΑΣ, δίπλα στους διαιτητές, θα βοηθάμε στην εξέλιξη τους με παρακολούθηση και την αξιοκρατική αξιολόγηση.

Είναι γνωστό ότι ήδη προετοιμάζουμε σε συνεργασία με τον Σ.Δ.Π.ΠΕΙΡΑΙΑ την επόμενη Σχολή Διαιτησίας.

Καλούμε νέα παιδιά να συμμετέχουν σ’ αυτή την καινούρια Σχολή, καλούμε τα σωματεία να βοηθήσουν σ’ αυτή τη διαδικασια.

Κλείνοντας την όλη συγκέντρωση – συζήτηση ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Π. κ. ΣΤ.ΜΠΡΑΤΣΟΛΗΣ ευχαρίστησε άλλη μια φορά όλους τους συμμετέχοντες στην 2ωρη και πλέον συνάντηση, ενημέρωσε ότι αυτές οι συγκεντρώσεις θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, με ευθύνη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ.Π. στα γραφεία της Ένωσης, στοχεύοντας στην καλύτερη επικοινωνία, ανοιχτή σε κάθε κατεύθυνση συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων που θα φέρει ποιότητα και ισχυρότερους δεσμούς με όλους τους διαιτητές του Πειραιά, γεγονός που θα ωφελήσει τις διοργανώσεις μας, αλλά και την πρόοδο της πειραϊκής διαιτησίας.

 

 

 

• Επανεκδόθηκε σε μορφή μικρού βιβλίου, το πρόγραμμα των αγώνων Πρωταθλήματος Α’, Β’ & Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας Πειραιά, περιόδου 2011-2012.

Η έκδοση τέθηκε υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και έγινε από τον φίλο επιχειρηματία κ. ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ και την εταιρεία «Εν Τυπω», η οποία απευθύνθηκε σε συμμετέχοντες διαφημιζόμενους για την κάλυψη του οικονομικού κόστους αυτής της έκδοσης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε τιράζ 3.500 αντιτύπων.

Το πρόγραμμα που εκδόθηκε περιλαμβάνει, εκτός από την ανάπτυξη των αγώνων περιόδου 2011-2012 και χρηστικές πληροφορίες που βοηθούν στην εύρυθμη λειτουργία των αγώνων των διοργανώσεων μας και θα διακινηθεί δωρεάν στα πειραϊκά σωματεία και στα πειραϊκά γήπεδα.

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ευχαριστεί την εταιρεία «Εν τυπω» και τον κ. ΛΑΖΑΡΟ ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ για την ευγενική αυτή πρωτοβουλία έκδοσης,, ως και όλους τους συμμετέχοντες σε αυτήν και εκτιμά ότι τέτοιες συνέργιες αυξάνουν το κύρος των διοργανώσεων, των σωματείων μας και του παμπειραικου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Από το Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply