Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ: Οι ποινές της Πειθαρχικής

Published

on

Με χρηματική ποινή 100 ευρώ που διπλασιάζεται λόγω υποτροπής σε 200 τιμώρησε η Πειθαρχική Επιτροπή την ΑΕ Μοσχάτου για παραπτώματα μετά τη λήξη του αγώνα με την Οδηγήτρια .

Επίσης επέβαλε στον εκπρόσωπο του σωματείου Α. Βαβάκα ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή 50€ .

*Ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για μια (1) αγωνιστική επιβλήθηκε  στον εκπρόσωπο  του Αίαντα Σαλαμίνας Λ. Δημητριάδη για ανάρμοστη συμπεριφορά στον αγώνα με την ΑΕ Περάματος .

*Με δυο( 2) αγωνιστικές τιμωρήθηκε η έδρα του Φαληρικού και χρηματική ποινή 100€+50€ για παραπτώματα μετά την λήξη του αγώνα με την ΑΕ Σαλαμίνας

Ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο(2) μήνες και χρηματική ποινή 100€ επιβλήθηκε  για τον ίδιο αγώνα στον εκπρόσωπο του Φαληρικού (απειλή-προπηλακισμός-εξύβριση. )

*Για δυσφήμηση του αθλήματος  επιβλήθηκε χρηματική ποινή 100€ στην Ολυμπιάδα

*Ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και απαγόρευσης κάθε ποδοσφαιρικής δραστηριότητας  για 15 ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή 50€ επιβλήθηκε στους  ποδοσφαιριστές  της Αρμενικής Π. Παπαϊωάννου και Δόξας Πειραιά Ι. Παπαϊωάννου για παραπτώματα στον αγώνα με τη Σπίθα .

*Χρηματική ποινή 100€ επιβλήθηκε στα σωματεία ΑΟ Χαλκηδών  και ΑΣ Ποντίων για παραπτώματα στους αγώνες ,ε Αμφιάλη και Θύελλα Κορυδαλλού αντίστοιχα .

Ποινή  απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δυο(2) αγωνιστικές και χρηματική ποινή 50€  επιβλήθηκε  στον εκπρόσωπο  του Πανιώνιου Κερατσινίου Μ. Καναβάρη .

Με ποινή στέρησης του δικαιώματος χρήσης της έδρας του για μία (1) αγωνιστική και  χρηματική ποινή 100€  τιμωρήθηκε ο Αμπελακιακός για παραπτώματα στον αγώνα με την Οδηγήτρια

*Η Πειθαρχική απάλλαξε την Σπίθα για τον αγώνα με τον Παννεαπολικό .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply