Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

ΕΠΣΠ: Ενημέρωση για τα πρωταθλήματα υποδομών

Published

on

Η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Υποδομών ενόψει της νέας Ποδοσφαιρικής σεζόν ενημερώνει για  αρκετά από τα Βασικά  Σημεία των Προκηρύξεων Εφηβικού – Παιδικού Πρωταθλήματος:

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Εφηβικό: Το  έτος  1998  και  μεταγενέστερα.  Ισχύει  ο  περιορισμός  να  αγωνίζονται σε όλη την διάρκεια του αγώνα τρείς (3) γεννηθέντες το 2000

ΠαιδικόΤο  έτος  2001  και  μεταγενέστερα.

Στα  πρωταθλήματα  εφηβικού και παιδικού επιτρέπεται  η  αναφορά  στο  φύλλο  αγώνα  και  η  συμμετοχή τους  σε  αυτόν  μέχρι  τεσσάρων  (4)  ποδοσφαιριστών  αλλοδαπών  και κοινοτικών(συνολικά).

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η  δήλωση  συμμετοχής  και  για  τα  δύο  πρωταθλήματα  (εφηβικό  &  παιδικό)   πρέπει  αυστηρά  να  γίνει  το  αργότερο  μέχρι  Δευτέρα 14/9/2015.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΚΛΗΡΩΣΗΣ – ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ

Κλήρωση   Τετάρτη   16/9/2015 ώρα 18:30. Έναρξη Εφηβικό:  26/9/2015.  Παιδικό:  3/10/2015

 

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Αλλάζει ο τρόπος  διεξαγωγής των πρωταθλημάτων, ο οποίος φέτος  θα γίνει σε τρείς φάσεις. Στην α` φάση όλες οι ομάδες της Β` κατηγορίας θα μπούν στην κληρωτίδα και θα χωριστούν σε ομίλους. Επικεφαλείς των ομίλων θα είναι οι ομάδες της Α΄  κατηγορίας.

Στη  β` φάση οι δύο (2) πρώτες του κάθε ομίλου θα σχηματίσουν δύο (2) ομίλους Α1 και Α2.  Οι υπόλοιπες ομάδες θα σχηματίσουν ομίλους Β1, Β2, Β3,  κλπ..

Στην γ` φάση οι πρώτοι των ομίλων Α1 και Α2 θα αγωνιστούν στον τελικό του πρωταθλήματος όπου  και θα ανακηρυχθεί ο πρωταθλητής.

 

ΕΙΔΙΚΑ  ΔΕΛΤΙΑ

Eκδίδονται  προσωρινά  και  για  μόνο μία  περίοδο,  από  την  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Αφορούν μόνο  αλλοδαπούς  ή κοινοτικούς ποδοσφαιριστές. Κάθε σωματείο μπορεί να εκδώσει απεριόριστο αριθμό ειδικών δελτίων. Ισχύει όμως ο περιορισμός για τους αλλοδαπούς και κοινοτικούς, ότι μπορούν να δηλωθούν στο φύλλο  αγώνα και  να αγωνισθούν μόνο τέσσερεις.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ  ΝΕΩΝ

Δημιουργείται πειραματικά πρωτάθλημα Νέων. Θα μπορούν να συμμετέχουν  ποδοσφαιριστές

γεννηθέντες το 1995 και μεταγενέστερα.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να γίνει μέχρι Δευτέρα 14/9/2015

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ  ΚΛΗΡΩΣΗΣ – ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Την Τετάρτη 16/9/2015  ώρα 18:30 θα  γίνει  συγκέντρωση  των σωματείων, που  θα έχουν δηλώσει συμμετοχή, για συζήτηση λεπτομερειών της προκήρυξης και για την κλήρωση .

 

*Αναλυτικά τα Βασικά σημεία των Προκηρύξεων Εφηβικού- Παιδικού Πρωταθλήματος και οι Δηλώσεις Συμμετοχής τα σωματεία  μας μπορούν  να τα προμηθευθούν από τις θυρίδες αλληλογραφίας τους, όπως και από την  ιστοσελίδα της ένωσης μας www.epspeir.gr στην ενότητα Έντυπα – Προκηρύξεις.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply