Connect with us

stoplekto

ΕΠΣΠ:« Δίκαιη και αμείλικτη »

Published

on

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων  της ΕΠΣ Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Με αφορμή την έναρξη των Πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Πειραιά ευχόμαστε υγεία σε όλους του αθλητές, τους παράγοντες, τους προπονητές και σε όλους τους φίλους του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Είμαστε μια Ένωση σε αρκετά μεγάλη περιφέρεια, με ψυχή και  μπέσα που οι σπουδαίοι παράγοντες της δημιούργησαν κλίμα αγάπης και κατανόησης. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ένα μεγάλο χωριό που όλα μαθαίνονται και όλα συζητιούνται.

Γι΄ αυτό ας προσέξουμε  τα λόγια που ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και που στόχο έχουν μόνο την δημιουργία εντυπώσεων. Ασφαλώς κάθε χρόνο γίνονται καφενειακές συζητήσεις και ο κάθε υπεύθυνος ή ανεύθυνος συζητάει πράγματα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και με το πειραϊκό ποδόσφαιρο.

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά θα προσπαθήσει να  είναι δίκαιη και αμείλικτη σε ό,τι της καταγγέλλεται και σε ό,τι υποπέσει στην αντίληψη της.

Η Ε.Π.Σ. Πειραιά θα είναι ανοιχτή σε όλα τα σωματεία επιδιώκοντας να δώσει λύση όπου μπορεί.

Όλοι θα πρέπει να καταλάβουμε ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα λαθών στο οποίο συμμετέχουν παράγοντες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και διαιτητές.

Καλή επιτυχία και ευχόμαστε σε κάθε ομάδα να επιτύχει τους στόχους της.»