Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Επιτυχημένο το τουρνουά στην Πάτρα για τον Αετό Κορ.

Published

on

Με τις καλύτερες εντυπώσεις επέστρεψε η αποστολή του Αετού Κορυδαλλού από την Πάτρα, όπου έλαβε μέρος στο τουρνουά ακαδημιών PRIMAVERA YOUTH TOYRNAMENT 2018.
Τα τμήματα που συμμετείχαν, ήταν το παιδικό με δύο τμήματα και το παμπαιδικό με προπονητές αντίστοιχα τους Κανελλόπουλο Νίκο, Δρόσο Ρένο και Αγγελάκη Παναγιώτη ενώ ως συνοδός ήταν ο Μικρόπουλος Θράσος και ως αρχηγός αποστολής ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας Τζανακάκης Βασίλης.

Το ένα τμήμα του παιδικού έλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλό, πίσω από την Παναχαϊκή, λόγω διαφοράς τερμάτων, αφού νίκησε με  4 – 0 τον Α.Ο. Δία Πατρών, έφερε ισοπαλία 0 – 0  με την Παναχαϊκή και νίκησε με 3 – 0 τον ΠΑΟ Κεφαλληνίας, ενώ σε αγώνα κατάταξης νίκησε με 2 – 0 τον Α.Ο. Βύρωνα.

Το δεύτερο τμήμα του παιδικού έλαβε την τέταρτη θέση στον όμιλό του αφού έχασε με   6 – 1 από τον Απόλλων Σμύρνης , με 4 – 2 από την Ακαδημία Κ. Δαβουρλής 92 και με 5 – 0 από την Θύελλα Πατρών, ενώ κέρδισε σε αγώνες κατάταξης τον Α.Ο. Βύρωνα με 2 – 0 και τον ΠΑΟ Κεφαλληνίας με 3 – 0.

Το προπαιδικό μας τμήμα έλαβε την δεύτερη θέση στον όμιλό του αφού έχασε στο πρώτο παιχνίδι με   2 – 0 από την Παναχαϊκή και κέρδισε με 4 – 0 τον Διαγόρα  Πάτρας ενώ σε αγώνα κατάταξης έχασε με 4 – 1 από τον Α.Ο. Δία Πατρών

Η αποστολή επέστρεψε στον Κορυδαλλό το απόγευμα της Δευτέρας 18/06/18, μετά το πέρας της εκδήλωσης απονομών κυπέλλων και μεταλλίων που έγινε την 14:00 της ίδιας ημέρας στο γήπεδο “ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟΣ” της Θύελλας Πατρών.

Τους αγώνες παρακολούθησαν και αρκετοί γονείς της ακαδημίας μας που ήρθαν στην Πάτρα είτε με μονοήμερες είτε με διήμερες εκδρομές κατά το Σαββατοκύριακο.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την “BOCA SPORT” και την Ε.Π.Σ.Αχαΐας για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά και την διεύθυνση του ξενοδοχείου “POSEIDON PALACE” για την άψογη φιλοξενία και εξυπηρέτηση σε ότι ζητήσαμε.

Επίσης τους γονείς της ακαδημίας μας , που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους με την υπόσχεση του χρόνου να είναι ακόμα καλύτερα.