Connect with us

4ος Όμιλος

Επιτυχημένη η επέμβαση στον Στρατάκη

Published

on

Σε απόλυτα πετυχημένη επέμβαση στον ώμο υποβλήθηκε στο Νοσοκομείο Metropolitan, o ποδοσφαιριστής τού Εθνικού, Ακης Στρατάκης.

Τον αρχηγό των Πειραιωτών χειρούργησε  ο διακεκριμένος χειρουργός ορθοπεδικός και επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ομάδας Γρηγόρης Καραχάλιος

Ο έμπειρος άσος ,του οποίου η ζωή κινδύνευσε ύστερα από πέσιμο σε διεκδίκηση της μπάλας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Ηλυσιακό και αφού η  γλώσσα του γύρισε, πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην ακρωμιοκλειδική άρθρωση

Το Δ.Σ. του Εθνικού ευχαριστεί τον κ.Καραχάλιο και εύχεται στον ποδοσφαιριστή γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή, στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας .Γρήγορη ανάρρωση επίσης και όσο τον δυνατόν αμεσότερη επιστροφή εύχονται επίσης η Τεχνική ηγεσία, και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.  

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Αλέξης Αγγελόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση : «Τώρα που πέρασε το χειρότερο κομμάτι της ταλαιπωρίας του Άκη ,θέλω να πω ότι σπάνια γνωρίζεις ανθρώπους με τέτοια δύναμη και θετική θεώρηση των πραγμάτων παρ´ όλες τις δυσκολίες που φέρνει η ζωή . Είσαι μάγκας Άκη και Εθνικάρα»

  • Σε αγώνα που έγινε στη Σαλαμίνα οι βετεράνοι του Εθνικού νίκησαν τους αντίστοιχους του Αίαντα 4-3

Από δυο τέρματα πέτυχαν οι Λαμπρινός και Ναστόπουλος.

Αγωνίστηκαν οι Μουτάφης, Θωμόπουλος, Δημόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Άννινος, Κομιώτης,, Μήτσης, Σταματάκης, Λαμπρινός, Κατσικογιάννης Π., Ναστόπουλος, Χαβέλας , Χόρτσας .

Παραβρέθηκαν οι Γιάννης Μαντζουράνης, Πέτρος Ζερβουδάκης και ο Σπύρος Κώστογλου.