Connect with us

stoplekto

Επιτυχημένη  η εκδήλωση αιμοδοσίας της Ε.Π.Σ. Πειραιά

Published

on

Από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων της ΕΠΣ Πειραιά εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση της αιμοδοσίας που διοργάνωσε η Ε.Π.Σ. Πειραιά  στα γραφεία της, την Τετάρτη 21/3/2018 και την οποία στήριξε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.

Προσήλθαν 42 φίλοι  εκ των οποίων έδωσαν αίμα 38 από αυτούς, αριθμός αρκετά σημαντικός.

Πρέπει οπωσδήποτε να επαινέσουμε την σημαντική παρουσία και προσφορά των σωματείων μας ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ, ΔΑΦΝΗ ΤΑΜΠΟΥΡΙΩΝ, Α.Ο.ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, ενώ παρουσία και προσφορά είχαν ακόμη τα σωματεία μας,  ΑΡΜΕΝΙΚΗ, ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ, ΑΟΑΔ, ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, Α.Ο.ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ.

Ωστόσο παρά την επιτυχία της αιμοδοσίας με βάση τα σημερινά δεδομένα, δεν μπορεί να μην επισημανθεί ότι η πλειοψηφία των σωματείων μας, το μεγαλύτερο μέρος των εμπλεκόμενων με το Πειραϊκό Ερασιτεχνικό  Ποδόσφαιρο συστηματικά δηλώνουν απόντες σε αυτή την πολύ σημαντική κίνηση ανθρωπιάς και προσφοράς στον συνάνθρωπο, στον ίδιο μας τον εαυτό.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τράπεζα αίματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, κατά καιρούς  έχει βοηθήσει, βοηθάει συνάνθρωπους με προσφορά αίματος  πολύ περισσότερου από ότι έχει στην διάθεση της, όμως πλέον τον πρώτο λόγο σε αυτήν την έχουν όσοι προσφέρουν αίμα.

Κλείνοντας, η Υγειονομική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ και ο πρόεδρος της κ. Αντ. Λεμονής επισημαίνουν ότι αν κάποιος  φίλος επιθυμεί να προσφέρει αίμα, μπορεί να το κάνει όποτε  το θέλει στο Τμήμα Αιμοδοσίας του ΑΤΤΙΚΟΥ Νοσοκομείου αναφέροντας ότι προσφέρει αίμα για την Τράπεζα Αίματος της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.»