Connect with us

stoplekto

Επιτυχημένη η Γ.Σ. της ΕΠΣΠ

Published

on

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων Μελών της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ.

Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι 58 σωματείων, ενώ  εγκρίθηκαν με ψήφους 57 υπέρ  ο Διοικητικός &  ο Οικονομικός απολογισμός τους οποίους καταψήφισε η Α.Ε. Χατζηκυριακείου, ενώ ομόφωνα εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Ε.ΠΣ.Π για το έτος 2018. Πρέπει να σημειωθεί ότι το σώμα απασχόλησαν – όπως αναμένονταν –  το θέμα  της διαμάχης  για τα γραφεία  της Ένωσης και οι γηπεδικές εξελίξεις, με τον Aντιπεριφερειάρχη κ. Γιώργο Γαβρίλη, να ανακοινώνει  από βήματος τα ευχάριστα  κυρίως για το ΣΕΦ,  αλλά  και  για  άλλα γήπεδα (Π. Νικολαΐδης, Περάματος, Φαλήρου, Λατομείου Κορυδαλλού).Για το καυτό θέμα των γραφείων της Ένωσης, τα σωματεία μας,  σε συνεργασία με την διοίκηση της Ένωσης θα  εκδώσουν ψήφισμα που θα αποσταλθεί προς όλους τους τοπικούς, πολιτικούς φορείς.

Μίλησαν επίσης  ο  πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΠΣΠ Κώστας Χολέβας, ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΠ Στέλιος Μπρατσόλης, ο πρώην σύμβουλος Νίκος Σιδηρόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ Γιάννης Πολυκανδριώτης, οι εκπρόσωποι  του Αετού Κορυδαλλού Δημ. Μπούγας, ΑΕ Χατζηκυριακείου, Μιχ. Μουσελής, ΑΕ Χαραυγής Σωκρ. Πτερνέας , ΑΕ Μοσχάτου Θανάσης Βαβάκας, Ερμή Κορυδαλλού Κώστας Πρέκας, Φοίνικα Αγ. Σοφίας Βαγγέλης Περάμαντζής και ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΠ Αντώνης Ανούστης.

Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Πειραιά ευχαριστεί τα σωματεία και τους εκπροσώπους τους για την παρουσία τους, τις θέσεις τους, την κριτική τους  η οποία πάντα έχει στόχο την βελτίωση του Πειραϊκού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Ιδιαιτέρως ευχαριστεί τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την Γ.Σ.  τον  Αντιπρόεδρο της ΔΗΡΑΠ και πρώην πρόεδρο της ΕΠΣΠ κ. Στ. Μπρατσόλη,  τον  πρώην Αντιπρόεδρο της ΕΠΣΠ κ.  Χρ. Στούκα, το πρώην μέλος Δ.Σ. της ΕΠΣΠ και πρώην Πρόεδρο της Ε.Σ.Β.Π.Πειραιά κ. Ν. Σιδηρόπουλο,  καθώς και όλους τους χορηγούς και ιδιαίτερα τον κ. Τσάτσο με την ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ «ΗΠΕΙΡΟΣ» για την πολύπλευρη βοήθειά τους.