Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιτέλους νίκη για τον Κολωνό

Published

on

Μία από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής σημειώθηκε στον Άγιο Δημήτριο όπου ο Κολωνός απέσπασε νίκη γοήτρου με 3-1 κόντρα στην τοπική Θύελλα που έδωσε χρόνο σε νέα πρόσωπα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Νίκος Χατζής, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ ενώ ο πορτιέρο Ροκανάς απέκρουσε πέναλτι και κράτησε όρθιους του κυανοκίτρινους στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων άνοιξε το σκορ στο 19′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Ροκανάς κράτησε όρθια την ομάδα του αφού απέκρουσε το πέναλτι του Αντωνόπουλου. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν την ισοφάριση, έχασαν πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Βελλή αλλά τα κατάφεραν στο 70′ τελικά με κεφαλιά του Ζαμπαρά. Παρόλα αυτά, ο Κολωνός αντέδρασε και πήρε το προβάδισμα εκ νέου στο 73′ με κεφαλιά του Χατζή. Μάλιστα, ο ίδιος παίκτης υπέγραψε το τελικό 3-1 στο 87′ με σουτ και ασταθή επέμβαση του Κακαράντζα. Στους 14 βαθμούς πλέον οι υποβιβασμένοι κυανοκίτρινοι που νίκησαν για πρώτη φορά έπειτα από την δεύτερη αγωνιστική (!!!) κόντρα στον Ιάσονα ενώ η Θύελλα παρέμεινε στους 39 βαθμούς και την έβδομη θέση.

Διαιτητές: Φίτσας, Κασιμάτης, Κυριακουλέα.

Θύελλα (Τάσος Τασιόπουλος): Κακαράντζας, Μανωλάς (56′ Μαραγκουδάκης), Πάλιας (73′ Ιωάννου), Ρέτσος (61′ Χαζίσας), Αντωνόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Εγγονίδης, Ταχιράς, Ζαμπαράς, Μπίνας, Βέλλης.

Κολωνός (Νίκος Μωροσιάδης): Ροκανάς, Αναγνώστης, Λαμπράκος, Φραγκούδης (55′ Βογιατζής), Ζέρβας, Νυκταράκης, Καλίλας, Ράσα (88′ Μπιρμπιλής), Χατζής, Βενιέρης (67′ Τσιτιματάκης), Μακρόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply