Connect with us

stoplekto

Επιτέλους νίκη για τον Άφοβο

Published

on

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ο Άφοβος επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας εντός έδρας δύσκολα 3-2 της Κορωνίδας. Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 23′ με το απευθείας φάουλ του Κωστάλα αλλά στο 26′ ο Θανάσης Παναγιώτου κρέμασε τον Χρυσικό από πολύ μακριά για την ισοφάριση. Μάλιστα, λίγο πριν την ανάπαυλα ήρθε η ανατροπή για τους φιλοξενούμενους από την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μαργέλου. Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι έκαναν ανατροπή στην ανατροπή αφού ισοφάρισαν αρχικά με κεφαλιά του Καργιώτη στο 47′ ενώ στο 70′ ο Μπραβάκος ανέτρεψε τον Ηλιόπουλο και ο πορτιέρο Χρυσικός εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι για το νικητήριο προβάδισμα. Τέλος, το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αλλά το τέρμα του Καργιώτη στο 80′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Διαιτητές: Φωτόπουλος, Τσολακίδης, Γεωργακόπουλος.

Άφοβος: Χρυσικός, Μουδάτσος, Τζωρτζάτος (83′ Γεωργιάδης), Ξούρας Γ., Χνάρης, Καναρίδης (46′ Σαλίτα), Καργιώτης, Χριστοφορίδης, Κωστάλας, Ηλιόπουλος, Πανάγος (31′ Καρτσωνάκης).

Κορωνίδα: Μπόνης, Κοκόλης, Μαργέλος (86′ Αναστασόπουλος), Παναγιώτου Α. (73′ Αντωνόπουλος), Μπραβάκος, Δόγανος, Βελέντζας, Παναγιώτου Αθ., Κόκκινος (67′ Ογκρένι), Κώττης, Πάτσιος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply