Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή στις προπονήσεις για ΟΦΗ

Published

on

Οι παίκτες του ΟΦΗ επέστρεψαν τη Δευτέρα (8/2) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που είχαν την Κυριακή από το Νίκο Νιόπλια, λόγω της αναβολής της αγωνιστικής στην Γ Εθνική.
Στον ΟΦΗ μετά από 15 μέρες διακοπής λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων, περιμένουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος την Κυριακή κόντρα στην Α.Ε. Ηράκλειο, την οποία και υποδέχονται στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.
Η προσμονή για το πρώτο επίσημο παιχνίδι, ειδικά για κάποια από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, είναι έντονη και στο κρητικό συγκρότημα ευελπιστούν ότι την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να «πατήσουν» το χορτάρι του γηπέδου του ΟΦΗ και να αγωνιστούν μπροστά στο κοινό της ομάδας.
Στην προπόνηση της Δευτέρας (8/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, δεν συμμετείχε ο Πόποβιτς, ο οποίος έχει ένα τράβηγμα στη μέση, αλλά και ο Μηνάς Πίτσος που έχει προσβληθεί από ίωση και έχει πυρετό.
Πάντως και οι δυο παίκτες αναμένεται από την Τετάρτη (10/2) να βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, καθώς θα ξεκινήσει ουσιαστικά η προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι.
Την Τρίτη (9/2) οι παίκτες του ΟΦΗ, έχουν ρεπό.