Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για την Δόξα Βύρωνος

Published

on

Στις νίκες επέστρεψε η Δόξα Βύρωνος επικρατώντας στο Ρουφ 2-1 του Αττικού εκμεταλλευόμενη το εξαιρετικό πρώτο μέρος με μεγάλη κατοχή μπάλας και αρκετές επιθέσεις. Στο γήπεδο βρέθηκαν 150 άτομα, στην πλειονότητα ‘Δοξίτες’, και απόλαυσαν έναν καλό αγώνα δίχως να ταλαιπωρηθούν από τυχόν καιρικά φαινόμενα πέραν του κρύου. Έτσι, η ‘Κυανή Θεά’ έφτασε στην έκτη έχοντας 17 βαθμούς, ενώ οι ‘πράσινοι’ έμειναν στους δύο παρότι παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα μία εβδομάδα αργότερα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι παραλίγο να πάρουν το προβάδισμα στο 3′ έπειτα από λάθος του Τσακιράκη, όμως ο Στράτος Βακερλής σταμάτησε ενστικτωδώς το πλασέ του Καπαρδέλη. Στο 12′ ο Έζε αποχώρησε τραυματίας δίνοντας στην ευκαιρία στον Κάιδο να περάσει αλλαγή και να αλλάξει το ρου του αγώνα. Στο 14′ ο Παρασκευόπουλος πλαγιοκόπησε, σέντραρε συρτά και ο Κάιδος άνοιξε το σκορ σε τριπλή ευκαιρία, με τον Ξυδιά να σταματά αρχικά τον σκόρερ και τον Γκουντελίτσα. Στο 28′ ο αρχηγός της Δόξας απώλεσε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0, κάτι που πέτυχε ο Βιέννας στο 36′ με πέναλτι που κέρδισε ο Παρασκευόπουλος από τον Κονόμη. Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα πραγματοποιώντας τρεις αλλαγές με την έναρξη του και στο 47′ ζήτησαν πέναλτι σε τράβηγμα πάνω στον Καπαρδέλη. Οι ‘κυανόλευκοι’ είχαν κατεβάσει ρυθμό και το θέαμα μετριάστηκε. Μοναδικές φάσεις, στο 62′ ο Κάιδος αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ για το 3-0, ενώ στο 90′ ο Κοτούλιας μείωσε με κεφαλιά σε κόρνερ του Ντζέλια για το τελικό 2-1.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Τάμαλης Μ., Λιαμπότης Μ.

Αττικός (Ηλίας Ράμμος): Ξυδιάς, Ντζέλιας, Κοτούλιας, Γραμματικόπουλος, Κανελλόπουλος, Μαμαντού Μπα, Λαπαρδάς (46′ Τζεμαλή), Παναγόπουλος (46′ Ασλανίδης), Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Κονόμης (46′ Καπαγιάρογλου).

Δόξα (Λ.Ρόππας – Δ.Ζυγούρης): Βακερλής Στρ., Ντεμάι (48′ λ.τρ. Λιόνας), Χαλβατζής, Βακερλής Π., Τσακιράκης, Γκουντελίτσας, Βλάχας (75′ Παπαχειμώνας), Βιέννας, Έζε (12′ λ.τρ. Κάιδος), Κουντού, Παρασκευόπουλος.