Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή στις νίκες για τα Σούρμενα

Published

on

Επιστροφή στις νίκες για τα Σούρμενα με 2-0 κόντρα στον ουραγό Εθνικό Αστέρα. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά από την αρχή και άνοιξαν το σκορ στο 10′, όταν ο ωραίος τους συνδυασμός έβγαλε τετ α τετ τον Αναστασόπουλο και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ εκτέλεσε για το 1-0. Στο 18′, η ομάδα του Μιχάλη Κάτσικα ζήτησε πέναλτι για χέρι του Πετρόπουλου Σ., ο οποίος σταμάτησε την μπάλα πάνω στη γραμμή σε σουτ του Χατζηγεωργίου. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μόλις στο 26′, όταν η ωραία σέντρα του Αναστασόπουλου έδωσε την ευκαιρία στον Πετρίτση να επιστρέψει στα γκολ με κεφαλιά ψαράκι. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να απειλούν, ενώ οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την εικόνα τους σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο.

Σούρμενα (Μ.Κάτσικας): Ασλάνογλου, Πρέκας, Κοντιμπάς, Ακριτίδης, Μπουγιούκος, Τσακύρης, Θεοδώρου, Αναστασόπουλος, Πετρίτσης (86′ Τάγκαλος), Χατζηγεωργίου (77′ Μπανακάκης), Ρίζος ( 58′ Γιαννόπουλος).

Αστέρας (Τ.Πιστόλης): Κονδυλόπουλος, Κούκουλας, Κύρλος (46′ Αγαπητός), Πετρόπουλος Σ., Αδαμάκης, Μπακιρτζόγλου, Τσαλάκου, Γραμόζη (3′ Δημόπουλος), Χαμούντ (46′ Πετρόπουλος Α.), Μπίνας, Στάνιος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply