Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Επιστροφή στις νίκες για Παμπαιανικό

Published

on

Στις νίκες επέστρεψε ο Παμπαιανικός κερδίζοντας εκτός έδρας τον Παθιακάκη με 0-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 19΄ με τράβηγμα τον Ντρένοβα και δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις λίγες ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Ο Παμπαιανικός ήθελε το τρίποντο και το πήρε χάρις στην πίεση που άσκησαν οι παίκτες του σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

-Στο 12΄ ο Ντρένοβα έβγαλε κάθετη πάσα στον Γιώτη το σουτ του οποίου κατέληξε άουτ.

-Στο 16΄ σουτ του Selvija πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Σπανού.

-Στο 25΄ σουτ του Αρβανιτάκη μπλόκαρε ο Ομουρίδης. -Στο 36΄ σουτ του Γκόμπλια μπλόκαρε ο Σπανός. -Στο 40΄ ο Selvija πέρασε τρεις αντιπάλους αλλά την τελευταία στιγμή έδιωξε σε κόρνερ ο Αντεριώτης. -Στο 41΄ σε κόρνερ του Selvija ο Χατζής με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. -Στο 56΄ ο Γιαμάς πέρασε τρεις αντιπάλους, έβγαλε την παράλληλη σέντρα αλλά προ του Selvija έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννόπουλος. -Στο 63΄ σουτ του Γιαμά πέρασε άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Σπανού. -Στο 76΄ κεφαλιά του Ασημάκη μπλόκαρε ο Ομουρίδης. -Στο 83΄ και 89΄ ο Σπανός έδιωξε σε κόρνερ τα σουτ των Selvija και Κτίστη.

Διαιτητές: Ανδρ. Βλάχος- Κουλοχέρης, Καστρινάκης.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παθιακάκης Γιωργος): Σπανός, Αντεριώτης, Κόκα, Γιαννόπουλος, Κατσαντώνης(64΄Γκέος), Αγγελίνας, Αρβανιτάκης, Ασημάκης, Σωτηρόπουλος, Ντρένοβα(19΄Θεοχάρης), Γιώτης(46΄Τζίγκος).

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Ομουρίδης, Παρθένης(61’Δημήτρουλας), Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Πήττας, Σέλβια, Γκόμπλιας, Γιαμάς(85’Κτίστης), Τσιγάρας(76΄Τσιτιμάκης), Λαλαούνης.

Γράφει ο Γ. ΠΑΠ.

pathiakakis pampaianikos3 pathiakakis pampaianikos2 pathiakakis pampaianikos1