Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή Πουπάκη στον ΟΦΗ

Published

on

Μετά τον Μύρωνα Σηφάκη, ένα ακόμη πρόσωπο που τίμησε με την παρουσία του τη φανέλα του ΟΦΗ στο παρελθόν πλαισιώνει το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, μετά απο απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ. Ο λόγος για τον Λευτέρη Πουπάκη, παλιά μεγάλη δόξα του ΟΦΗ στα τέλη της δεκαετίας του ’70 ο οποίος αναλαμβάνει πόστο προπονητή τερματοφυλάκων.
Ο Λευτέρης Πουπάκης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργάστηκε στον Εργοτέλη, συμφώνησε να βοηθήσει και αυτός την προσπάθεια του ΟΦΗ.
ΔΗΛΩΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥΠΑΚΗ
«Ο ΟΦΗ πρέπει να επιστρέψει στη φυσική του θέση. Τα τελευταία χρόνια έχει πικραθεί και δεν το αξίζει. Υποχρέωση όλων μας είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να κάνουμε αυτήν την επαναφορά. Είμαστε επιβάτες σε ένα καράβι που δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να το βάλουμε στο λιμάνι.
Δεν έχει κανείς το δικαίωμα να εγκαταλείψει αυτήν την προσπάθεια. Θα χρειαστεί πολύ δουλειά και ομοψυχία.
Με τη βοήθεια του Θεού όλα είναι εφικτά.
Ο κόσμος μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια και πρέπει να δείξει αγάπη και υπομονή.
Αυτή τη στιγμή το σωματείο βρίσκεται στην ανηφόρα και αυτή οδηγεί στην κορυφή».
Ο Λευτέρης Πουπάκης γεννήθηκε στις 28/12/1946. Αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες της εποχής του, όπως ο Παναθηναικός, ο Ολυμπιακός, το Αιγάλεω, ο Απόλλων Αθηνών και φυσικά ο ΟΦΗ (περίοδος 1977-80, αλλά και η Εθνική Ελλάδος. Εχει εργαστεί ως προπονητής στον ΠΟΑ, τον ΟΦΙεράπετρας, το Ασήμι, τον Μοχό, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν προπονητής στην ακαδημία του Εργοτέλη, αλλά και στην πρώτη ομάδα.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΑΚΟΠΟΥΛΟ
Με ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά για την προσφορά του στον ΟΦΗ και τη δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Μπακόπουλο και να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο υπόλοιπο της καριέρας του.
*Στην φωτογραφία ο Λευτέρης Πουπάκης με το Γιάννη Τσακαλάκη, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.