Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιστροφή Δημητρίου στο Χαλάνδρι

Published

on

Ο Τάσος Δημητρίου είναι επίσημα ο νέος προπονητής της ΑΕ Χαλανδρίου. Ο έμπειρος τεχνικός ήταν ελεύθερος από τα μέσα Μαρτίου όταν και αποφάσισε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει από την Αγία Παρασκευή. Έτσι, η επιλογή να συνεχίσει στους ‘πράσινους’ δεν ήταν δύσκολη αφού το δέσιμο του με τον σύλλογο είναι γνωστό. Ο κύριος Δημητρίου έχει επιδείξει πολλές φορές τις προπονητικές του ικανότητες και σίγουρα η άφιξη του στην ομάδα δείχνει τις πρωταγωνιστικές βλέψεις της διοίκησης. Η αντικατάσταση των Λουκά Ρόππα και Δημήτρη Ζυγούρη φαινόταν αναμενόμενη αφού υπήρχε στασιμότητα ενώ οι δύο απερχόμενοι προπονητές δεν επιβεβαίωναν κάποια συμφωνία με τους διοικούντες εδώ και μέρες.

Ο νέος τεχνικός του Χαλανδρίου δεν μπόρεσε να κρατήσει την χαρά του για την συμφωνία και σε προσωπική του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ανέφερε:

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω το Δ.Σ της Α.Ε.Χαλανδρίου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου και να μου αναθέσει την τεχνική ηγεσία του Συλλόγου! Θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε αυτή την εμπιστοσύνη και με την βοήθεια και συμπαράσταση όλων να οδηγήσουμε τον Ιστορικό Σύλλογο στην θέση που του αξίζει!!!”