Connect with us

stoplekto

Επιστροφή  Γεωργίου στον  ΑΟ Καραβά

Published

on

Μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟ Καραβά αποτελεί η απόκτηση του Δημήτρη Γεωργίου, του 30χρονου επιθετικού που αγωνιζόταν και παλαιότερα στην ομάδα. Μάλιστα ο παίκτης πήρε μέρος στο  χθεσινό φιλικό απέναντι στην Χαλκηδόνα.

Από το γραφείο τύπου του ΑΟ Καραβά  εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση :

«Με την γνωστή φράση σε όλους “I ‘ ll be back” είχε αποχωρήσει από την ομάδα μας σαν φίλος ένας απο τους καλύτερους ποδοσφαιριστές που έχει να προβάλει το Πειραϊκό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια.
Ο λόγος για τον γνωστό “εκτελεστή” Δημήτρη Γεωργίου που βλέποντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όλους εμάς στον ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ αποφάσισε και αυτός να έρθει να βοηθήσει τα μέγιστα ώστε να επιτύχουμε τους στόχους μας. Οι στενοί δεσμοί που διατηρεί με τα ηγετικά στελέχη της ομάδας μας Ιωσήφ Ρούσσο ,Χρήστο Σκανδάλη αλλά και η φιλική σχέση με τους ποδοσφαιριστές μας ήταν ο βασικός λόγος ώστε να επιτευχθή η συμφωνία και ο Γεωργίου να ξαναφορέσει τα κυανόλευκα.
Ο Γεωργίου γεννηθείς το 1987 έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία σε Ιωνικό Νίκαιας ,ΑΟ Ζέας, Περαμαικό ,Ίκαρο Καλλιθέας,Κύπρο Κορυδαλλού και Άρη Πετρούπολης.
Η εμπειρία,η ταχύτητα,η άριστη τεχνική κατάρτιση αλλά και η ευχέρεια στο σκοράρισμα είναι στοιχεία του Γεωργίου που θα προσδώσουν κύρος μέσα στον αγωνιστικό χώρο προσφέρωντας μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του προπονητή μας Τέλη Μελά.
Δημήτρη καλωσήρθες ξανά και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.»