Connect with us

4ος Όμιλος

Επιστροφή Αρχοντάκη στη Σαντορίνη!

Published

on

Ήταν δεδομένο βάση έργου ο Γιώργος Αρχοντάκης θα είχε στα χέρια του προτάσεις αρκετές και ιδιαίτερες από ομάδες Γ’ Εθνικής που θα είχαν ως στόχο μια αξιόλογη κια ανταγωνιστική πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με δεδομέο λοιπόν αυτό το ενδεχόμενο στο κόλπο θα έμπαιναν και σύλλογοι που είχαν συνεργαστεί με το νεαρό προπονητή και μια εξ αυτών ήταν και ο Πανθηραϊκός.

Έτσι λοιπόν και συνέβη με τις δυο πλευρές να δίνουν τα χέρια και να συμφωνούν προκειμένου να χαράξουν κοινή πορεία πλεύσης την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο νεαρός προπονητής απάντησε θετικά και ήδη καταστρώνει τα πλάνα του έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια αξιόλογη ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Προηγούμενος σταθμός στην καριέρα του Αρχοντάκη ήταν η Τριγλία Ραφήνας όπου κατόρθωσε να βγάλει το σύλλογο της Ανατολικής Αττικής από τη δύσκολη θέση που πάλευε και να κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία αλλά και το σεβασμό των αντιπάλων.

Πριν από την Τριγλία, ο έμπειρος και ικανότατος τεχνικός πανηγύρισε πρωτάθλημα και Κύπελλο Κυκλάδων με τον Πανθηραϊκό ενώ οι άλλες ομάδες που έχει συνεργαστεί είναι η Θύελλα Ραφήνας, ο Αστέρας Βάρης, ο Αργοναύτης, ο Ατρόμητος Πειραιά, ο Ολυμπιακός Λαυρίου και το Ηράκλειο.