Connect with us

stoplekto

Επιστολή του  Γ. Κρητικού για τον Αστέρα Άνω Λιοσίων

Published

on

Από τον- νέο –  πρόεδρο του Αστέρα Άνω Λιοσίων κ. Γιώργο Κρητικό , λάβαμε την παρακάτω επιστολή :

«Αγαπητέ κ. Δαρζέντα, αφού διάβασα τα όσα γράψατε έχω να επισημάνω μερικά σημεία ώστε όλοι, και ειδικά οι αναγνώστες σας να καταλάβουν τι συμβαίνει , στον Αστέρα Άνω Λιοσίων.

Κατ’ αρχάς ο Σύλλογος έχει Διοίκηση η οποία προήλθε από τις νόμιμες διαδικασίες, και την διεξαγωγή εκλογών,  που έγιναν στις 13/9/2015 και δεν έχουν προσβληθεί σε κανένα Ελληνικό Δικαστήριο, μέχρι και σήμερα.  Φυσικά τις εκλογές τις χειρίστηκε αποκλειστικά ο κ. Ρούσινος , και για ότι μερικώς η Διοίκηση αυτή κατηγορείται από τον κ. Ρούσινο, ο μόνος υπεύθυνος είναι ο κ. Ρούσινος. Εσείς σωστά λέτε ότι τα δικαστήρια θα επέμβουν να δώσουν την λύση, αλλά όχι για την νομιμότητα ή όχι της Διοίκησης, αλλά για τις ποινικά κολάσιμες πράξεις του κ. Ρούσινου.

Ως αναφορά η Διοίκηση της ομάδος είναι αυτοί που όπως σας είπα πιο πάνω εκλέχθηκε με καθ ΄όλα νόμιμες διαδικασίες, μετρά επτά(7)  νόμιμα μέλη, και είναι πλήρως νόμιμη βάση του Άρθρου 15 καταστατικού του Σωματίου, που αναφέρει ότι: Αν ο αριθμός των μελών του Δ.Σ. μειωθεί κάτω των πέντε (5) και δεν υπάρχουν αναπληρωματικά μέλη, τότε πρέπει να συγκληθεί Γενική Συνέλευση και να πάει το Σωματείο σε εκλογές. Κάτι όμως που δεν χρειάζεται αυτήν την χρονική στιγμή.

Επίσης κάτι που πρέπει να τονισθεί είναι ότι ο κ. Ρούσινος έχει διαγραφεί από το Δ.Σ. του Συλλόγου βάση του Άρθρου 15 του καταστατικού. Αυτό όμως που θα πρέπει να τονισθεί για τις διπλές σφραγίδες είναι ότι εγώ προσωπικά δεν ξέρω πόσες σφραγίδες είχε ο κ. Ρούσινος στην ομάδα, αλλά η σφραγίδα τα δελτία των ποδοσφαιριστών, οι μπάλες, και οι εμφανίσεις, παρεδόθησαν των Φεβρουάριο από τον κ. Ρούσινο στον προπονητή της ομάδος, για να κατέβει η ομάδα σε αγώνες πρωταθλήματος.

Αυτό που εγείρει τεράστια ερωτηματικά είναι γιατί ο κ. Ρούσινος είχε ξαφνικά όλη την περιουσία, του Συλλόγου,  παρανόμως στα χέρια του, και διατηρεί αυτήν την  περιουσία στην κατοχή του, μέχρι και σήμερα.  Και γιατί και σήμερα που ο κ. Ρούσινος δεν είναι μέλος του Δ.Σ. και σε πολύ λίγο δεν θα είναι ούτε απλό μέλος του Συλλόγου, βάση του καταστατικού, κατέχει και χρησιμοποιεί παρανόμως την σφραγίδα του Σωματείου. Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω, σας ευχαριστώ, για την  δυνατότητα που μου δώσατε να με φιλοξενήσει η σελίδα σας ‘