Connect with us

slideshow

Επιστολή Σπάθα για το ΣΕΦ

Published

on

Σχετικά με το δημοσίευμα  για το γήπεδο του ΣΕΦ , λάβαμε την παρακάτω επιστολή από τον Γενικό Γραμματέα της ΕΠΣ Πειραιά Γιάννη Σπάθα που όπως μας είπε εκφράζει και την άποψη των υπολοίπων μελών του ΔΣ:

«Αντώνη Δαρζέντα, διάβασα τις ανησυχίες σου γενικά για τον αθλητισμό του Πειραιά και ιδιαίτερα για το γήπεδο του ΣΕΦ. Τα πράγματα είναι ακόμη  χειρότερα απ’ ότι τα γράφεις. Κινδυνεύουμε όλοι μας να γίνουμε γραφικοί αλλά η Διοίκηση κινήθηκε προς όλες τις κατευθύνσεις. Επισκεφτήκαμε το γήπεδο του ΣΕΦ, τη Διοίκηση του ΣΕΦ, τη Διοίκηση του Δήμου Πειραιά, τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή, το Υπουργείο Αθλητισμού και το Υπουργείο Παιδείας. Όταν πήγαινε η συζήτηση στο ΣΕΦ όλοι έριχναν το μπαλάκι  ο ένας στον άλλον. Ο μόνος που κινήθηκε με συμπάθεια και με γνώμονα τα προβλήματα των παιδιών μας στο ποδόσφαιρο του Πειραιά  προσπαθώντας να βρει λύσεις ήταν ο Πρόεδρος του ΣΕΦ κ. Γιώργος Σιγάλας.

Η θέση της Ε.Π.Σ. Πειραιά είναι να λυθεί το πρόβλημα και να μην εγκαταλείψουμε το γήπεδο όπως πολλοί θέλουν, αλλά να το κρατήσουμε με νύχια και με δόντια για να παίζουν τα παιδιά μας  στα πρωταθλήματα υποδομών και όχι μόνο. Πρέπει λοιπόν ο Υπουργός Αθλητισμού να εντάξει το γήπεδο και τα γραφεία της Ε.Π.Σ.Π. στο προϋπολογισμό του ΣΕΦ ώστε να γίνουν το καλοκαίρι έργα στο γήπεδο και όχι μπαλώματα από την ΕΠΣΠ και με χρήματα των πειραϊκών σωματείων. Μέχρι σήμερα Αντώνη, κανένας δεν έχει ενδιαφερθεί για τις προτάσεις που έχουμε κάνει προφορικά επισκεπτόμενοι τους ανωτέρω φορείς και ειδικά τη Πολιτεία.

Εμείς σαν Διοίκηση της ΕΠΣΠ δε θέλουμε να ανακατευτούμε σε κανένα έργο. Μπορεί όμως η Διοίκηση του ΣΕΦ να περάσει μια τροπολογία  τέτοια σε συνεννόηση μαζί  μας ώστε να προχωρήσει σε επισκευή του γηπέδου και στη διατήρηση των γραφείων μας (τώρα αρχίζουν να καλοβλέπουν το χώρο).

Καταβάλαμε μεγάλες προσπάθειες αυτή τη βδομάδα και οι ομάδες που έχουν αγώνες στο ΣΕΦ θα αγωνιστούν τη Κυριακή στο γήπεδό τους. Συμπαραστάτης μας για τις επισκευές των ζημιών είναι ο Μανώλης ο Βιντζηλαίος που πονάει αυτό το γήπεδο σαν το σπίτι του.

Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω πως στη προσπάθειά μας αυτή θέλουμε κοντά μας όλες τις ομάδες του Πειραιά όταν αρχίσουμε τις κινητοποιήσεις. Τόσα χρόνια οι άνθρωποι της Διοίκησης ασχολούμαστε με το χώρο του αθλητισμού, τέτοια απαξίωση από όργανα του ποδοσφαίρου και της Πολιτείας δεν έχουμε ξαναζήσει. Είναι λες και θέλουν να τιμωρήσουν το ποδόσφαιρο του Πειραιά. Δεν πρέπει όμως  με καμία δύναμη να τους το επιτρέψουμε.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply