Connect with us

8ος Όμιλος

Επισκοπή: Και τώρα… τρέξιμο

Published

on

Η πρώτη εβδομάδα ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές μας και το πρόγραμμα βγήκε σε εξαιρετικό ρυθμό για την ομάδα μας. Παράλληλα, οι μονές προπονήσεις έδωσαν θέση στις διπλές καθώς από σήμερα Δευτέρα (30/7) ξεκίνησε το πρόγραμμα όπου μπήκαμε στην περίοδο βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Από το πρωί στις 07.45 ξεκίνησαν τα δρομικά με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να καταπίνουν αρκετά χιλιόμετρα σε απαιτητικό ρυθμό τον οποίο ρύθμιζε ο γυμναστής Στράτος Γιοκαριδάκης.

Το απόγευμα δε, στις 18.00, το προπονητικό τιμ με τον Γιώργο Λυρώνη και τον Στέλιο Κοζανίδη έχει οργανώσει την προπόνηση στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης» όπου οι παίκτες θα δουλέψουν πάνω στην επιθετική τακτική.
Αύριο (Τρίτη 31/7), και πάλι λίγο πριν τις 08.00, οι παίκτες θα μπουν σε ασκήσεις δύναμης ενώ το απόγευμα η προπόνηση θα αφιερωθεί στον τομέα της αμυντικής τακτικής.

Οι τρεις άτυχοι

Στο τέλος της πρώτης εβδομάδας είχαμε τους πρώτους άτυχους αυτής της σειράς προπονήσεων.
Ο Ντέιβιντ Ματαραγκάσι ένιωσε ένα τράβηγμα στον δικέφαλο και ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, ο Τρύφωνας Λαζαρίδης αποκόμισε ένα χτύπημα στα πλευρά στο δίτερμα ενώ ο Δημήτρης Κεσίδης ταλαιπωρήθηκε από μία ίωση η οποία τον απέκοψε από την πρωινή και προφανώς και την απογευματινή προπόνηση.

Υπενθυμίζουμε ότι σε περίοδο αποκατάστασης βρίσκεται και ο Άγγελος Γκιόκας μετά την επέμβαση στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού του γονάτου.

Γ. Λυρώνης: «Ευχαριστημένος…»

Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Λυρώνης δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία των προπονήσεων αλλά κυρίως από τη θέληση που δείχνουν οι παίκτες να ανταποκριθούν στο πρόγραμμα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση, όρεξη και αυτό φαίνεται κάθε μέρα στο γήπεδο. Μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και μακάρι να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε αυτό που δουλεύουμε όπως επιθυμούμε».

Τρία νέα πρόσωπα

Στο μεταξύ, στις τελευταίες προπονήσεις, την παρουσία τους έχουν κάνει τρία νέα πρόσωπα. Ο μεσοεπιθετικός Στέφανος Πεγκλής (γενν. 1998), ο Σπύρος Τσελεπής (αριστερό χαφ, γενν. 1997) και ο Εμιλάνο Σέχου (στόπερ, γενν. 1998).