Connect with us

4ος Όμιλος

Επισκοπή-Ιωνικός 2-0

Published

on

Σε ακόμη ένα ματς εκτός Λεκανοπεδίου ο Ιωνικός δεν κατάφερε να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αφού αυτή τη φορά γνώρισε την ήττα με 0-2 από την υποβιβασμένη Επισκοπή. Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη παρότι άξιζε καλύτερη τύχη κυρίως με τις ευκαιρίες που δημιούργησε στο α’ μέρος, με τον Μπερνιδάκη και τον Νικολέτο στο 45′ (το φάουλ που εκτέλεσε ανάγκασε τον Γουτζελα σε καταπληκτική επέμβαση), δεν κατάφερε να πάρει το αποτέλεσμα που ήθελε. Μάλιστα, αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο ματς που οι Νικαιώτες μένουν μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα με συνέπεια να έχουν υποχωρήσει 7η θέση με 42 βαθμούς. Όσον αφορά την παραμονή, το ιστορικό σωματείο θα πρέπει άμεσα να καλύψει το χαμένο έδαφος και να πετύχει το στόχο του έχοντας ωστόσο δύσκολη αποστολή αφού ακολουθούν τα ματς με ΟΦΗ (εντός), Ερμη Ζωνιανών (εκτός), Ατρόμητο Πειραιά (εντός) και Τριγλία Ραφήνας (εκτός).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ιωνικός πατούσε καλύτερα στο α’ μέρος όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ στο 49′ με σουτ του Μίλιτς. Στο 64′ οι ‘μπλε’ από τη Νεάπολη έμεινα με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Γιαννουλάκη, με τον Μπάτσεφ στο 75′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Στο β’ μέρος η Επισκοπή πατούσε αρκετά καλά στον αγώνα αφού πέρα από τα δυο γκολ δημιούργησε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα.

Πάντως, οι φιλοξενούμενοι έχουν φριχτά παράπονα από τη διαιτησία θεωρώντας ότι κακώς δεν δόθηκαν δυο πέναλτι στο 32′ και στο 63′ σε χέρι αρχικά και σε ανατροπή του Ρόβα στη συνέχεια, ενώ υποστηρίζουν οτι κακώς ακυρώθηκε το γκολ του Κρητικού στο 66′.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Σπύρος Σπυριδάκης): Γκουτζελάς, Γωργιαδης, Νικου (61′ λ.τρ. Πάτας), Παπαδήμας, Χαλκιδάκης, Μπάτσεφ, Ντινιωτάκης (50′ λ.τρ. Κοττατης), Ιβάνοφ, Μίλιτς, Μηνάς, Σίτσκοφ (79′ Μανωλακάκης)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης); Μάνης, Αργυρίου, Γιαννουλάκης, Προβατίδης, Μιχελής, Κρητικός (76′ Ανδριανοπουλος), Σάμιος (79′ Μιχαλακάκος), Σιμιτσής, Μπερνιδάκης, Νικολέτος (67′ Δημακάκος), Ρόβας.