Connect with us

6ος Όμιλος

Επιβεβαίωση με Πολίτη στον Εθνικό Πειραιά-Ανακοίνωσε και Κόλλινς

Published

on

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Λάμπρο Πολίτη να αποτελεί το επόμενο μεταγραφικό χτύπημα. Ο ποδοσφαιριστής παρουσία του ατζέντη του, Παναγιώτη Τσιάρα, βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό. Από εκεί και πέρα, κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο Τζόρτζ Κόλλινς.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. στα πλαίσια της ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ενόψει της νέας σεζόν ανακοινώνει την απόκτηση των:

– Τζόρτζ Κόλλινς  (αριστερά στην φωτο)

Και – Λάμπρου Πολίτη (δεξιά στην φωτο)

Πιο αναλυτικά: O 30χρονος Τζόρτζ Κόλλινς ( 14/6/1988) αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αναγέννηση Άρτας ενώ έχει φορέσει τη φανέλα του Εθνικού Φιλιππιάδας όπως επίσης και του Οδυσσέα Αναγέννησης. Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές περιόδους ο έμπειρος μέσος αγωνίστηκε στην ΑΕ Καραϊσκάκης για το πρωτάθλημα της Football League.

Ο Λάμπρος Πολίτης είναι 23 ετών (12/12/1995) και αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον Ηρακλή Ψαχνών. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα Αθηνών και εν συνεχεία μετακόμισε στη Χαλκίδα, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν τις 2 τελευταίες σεζόν.

Τζόρτζ και Λάμπρο, καλώς ήλθατε στην οικογένεια του Εθνικού!