Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επιβεβαίωση με Καφετζή στην Αγία Παρασκευή

Published

on

Επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας μας που ήθελε τον Βασίλη Καφετζή να μετακομίζει από το Ηράκλειο στην Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για να μια πολύ σημαντική και ουσιαστική προσθήκη από την Διοίκηση της ‘Σάντα’ ενώ για τον έμπειρο μέσο θα είναι μια καινούργια πρόκληση στην καριέρα του. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ιστορικού σωματείου:

‘Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε η ομάδα μας και μάλιστα ”ηχηρή” αφού κατάφερε να ντύσει στα μελανόλευκα έναν από τους καλύτερους μέσους του Αθηναϊκού ποδοσφαίρου.
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο 26 ετών μεσοεπιθετικός Βασίλης Καφετζής (έτος γέννησης 1989). Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος όλα τα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, βρισκόταν στο Ηράκλειο και μάλιστα τα τελευταία χρόνια ήταν και αρχηγός. Είχε πάρα πολλές συμμετοχές και αρκετές επιτυχίες, κερδίζοντας  φέτος την άνοδο στη Γ εθνική κατηγορία. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου ενώ είναι αριστεροπόδαρος.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Αγίας Παρασκευής και του ευχόμαστε να είναι υγιείς και να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει η ομάδα.
Σίγουρα ο προπονητής της ομάδας κ. Αλεξάκης Λευτέρης θα έχει ακόμα έναν καλό ποδοσφαιριστή στη διάθεση του ύστερα από τους Πετρίτση, Κάππο, Χριστοδούλου, Τριανταφύλλου και Γεωργίου, οι οποίοι έχουν ήδη ανακοινωθεί και φυσικά τους ποδοσφαιριστές που έχουν ανανεώσει από το προηγούμενο ρόστερ καθώς και αυτούς που οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη και αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.’