Connect with us

stoplekto

Επεισόδια και ξύλο στο Μικρασιατική – Κριός

Published

on

Τα επεισόδια που εξελίχτηκαν κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου χάλασαν τη γιορτή της πρωταθλήτριας Μικρασιατικής, η οποία επιβλήθηκε με 4-0 του Κριού Ασπροπύργου.

Σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο διαιτητής Μπούρδος στο φύλλο αγώνος κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου φίλαθλος που υποστήριζε τη Μικρασιατική εισήλθε στο χώρο των αποδυτηρίων μαζί με τον Πρόεδρο των γηπεδούχων και συνεπλάκη με τον ποδοσφαιριστή του Κριού Βάντζο Διονύση. Μέρος στο επεισόδιο πήρε και ο γενικός αρχηγός της Μικρασιατικής Σβίγγος, τον οποίο απομάκρυναν ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Αφού κλήθηκε αστυνομική δύναμη στο γήπεδο ο διαιτητής απέβαλε τους Σβίγγο και Βάντζο.

Για τους νικητες τα γκολ πέτυχαν οι  Λέζης(1’), Φουρνάρης 19’(πέναλτι), Χαμπιλάι(41’) και Ζουμπουρλής(54’).

Οι φιλοξενούμενοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Μπούρδου, ενώ υποστηρίζουν ότι δεν έγραψε στο φύλλο αγώνος τα αληθή γεγονότα που συνέβησαν…

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Παπακωνσταντίνου, Αριστόπουλος, Βοϊδίλας, Τσούτσης, Γκουτζούλας, Καραμπλάκας , Λουκίδης, Χαμπιλάι(60’ Βαγιανός), Λέζης(71’ Καλαϊτζής), Φουρνάρης(84’ Σακερλής), Ζουμπουρλής.

ΚΡΙΟΣ: Σωπιάδης(95’  λ.τρ. Σεβαστόπουλος), Παπαδόπουλος, Καλοϊδάς, Λινάρδος, Σίνος, Πασαλίδης, Βαλμάς, Στεφανίδης, Τσολαρίδης(60’ Πέππας), Τόλας, Ευσταθιάδης.