Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακό 2-5 στο Θρίαμβος – Φωστήρας Ηλ.

Published

on

Μετά από ένα δυνατό και επεισοδιακό ματς  ο Φωστήρας Ηλιούπολης πήρε το  τέταρτο συνεχόμενο τρίποντο καθώς επικράτησε με 5-2 του Θρίαμβου Αθηνών που αγωνίστηκε από το 65’ με εννέα ποδοσφαιριστές  λόγω αποβολής των Τζανετάκη (43’) και Κλάπη (65’) με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα στο τέλος οι φίλοι των γηπεδούχων τα είχαν με τον ρέφερι Σφακιανάκη, επικράτησε ένταση  και κλήθηκε αστυνομική δύναμη που ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβει καθώς επικράτησε η λογική και οι φίλοι του Θριάμβου απομακρύνθηκαν από το γήπεδο.

Στο 33’ ο Μπαρδάκης με αυτογκολ έβαλε τον Θρίαμβο μπροστά στο σκορ πραγματοποιώντας το 1-0 που παρέμεινε καθ’ όλη την διάρκεια του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μισό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι  παίζοντας και με παίκτη παραπάνω (αποβολή Τζανετάκη) ανέβασαν στροφές και κατάφεραν στο 62’ να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση  πέναλτι του Φάρου και στην συνέχεια να πάρουν τα ηνία του ματς να εκμεταλλευτούν το αριθμητικό πλεονέκτημα από την δεύτερη αποβολή (Κλάπη) και να σημειώσουν αλλά τέσσερα τέρματα με τους  Μηλιαράκη στο 74’ Ζαχαρόπουλο 69’ και 89’ και Βουλτίδη στο 84’’.

Προηγούμενος είχε μειώσει στο 80’ ο Κυριακίδης (2-3) .

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 60′ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ποδοσφαιριστής των νικητών Ασωνίτης Ν.

 

Διαιτητές ήταν οι Σφακιανάκης, Τσολακίδηςκαι Λεοντακιανάκος.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Κουφάκος, Γεωργιόπουλος, Ζαρκαδούλας, Κλάπης, Δρακάς, Τζανετάκης, Αρώνης, Ντουρμίσι (46’Ασημακούλας), Χρήστου (77’ Μάντζιος), Κυριακάκης, Κωστόπουλος (65’ Λίτσας)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Ντόνι, Χρήστου, Ασωνίτης Β., Σάχου, Νάσκο (46’ Σπυρόπουλος), Μπαρδάκης, Φάρος, Μηλιαράκης (76’ Τσικριτέας), Ασωνίτης Ν. (60’ λ. τρ. Ζαχαρόπουλος), Λεπτάκης, Βουλτσίδης

asonitis