Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακό παιχνίδι στην Ηλιούπολη

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή Μπακογιάννη, Φωστήρας Ηλιούπολης και Όμιλος Περιστερίου αναδείχτηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Ο αγώνας ήταν μέτριος, με λιγοστές φάσεις αλλά κυρίως σκληρές μονομαχίες. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 45+2 με τον Ηλιάδη να σουτάρει μέσα από τη μικρή περιοχή αλλά τη μπάλα να γλύφει το αριστερό δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος, ο Χέλμης ανατρέπεται εντός περιοχής στο 60′ και ο Αθηναίος ρέφερι δίνει πλεονέκτημα ξεσηκώνοντας τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 68′ δίνει πέναλτι σε μαρκάρισμα του Χρήστου Πλέστη στον Φάρο. Μετά από τέσσερα λεπτά και πολλές διαμαρτυρίες ο Φαρμάκης εκτελεί τη παράβαση, ο Περτσάς αποκρούει στην αριστερή του γωνία και ο Φάρος στην επαναφορά σουτάρει ψηλά σε κενή εστία. Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ της νίκης αλλά το 0-0 παρέμεινε και έτσι συνέχισαν να συγκατοικούν στη τρίτη θέση με 33 βαθμούς.

Διαιτητές: Μπακογιάννης-Ελευθερίου-Αργυρός.

Φωστήρας (Π.Κυριακουλέας): Τσιμπογιάννης, Φάρος, Ασωνίτης Ν., Ασωνίτης Β., Αϊβάζης, Καφαντάρης (46′ Σάχου), Μπαρδάκης, Φαρμάκης, Κουκιάς (78′ Μαστρογιάννης), Χαλιβελάκης (63′ Δημάκης), Σπυρόπουλος.

Όμιλος (Σ.Σάσσαλος): Περτσάς, Πλέστης Π., Ιατρούδης, Θανόπουλος, Χρόνης, Πλέστης Χ. (72′ λ.τρ. Λαγκαδινός), Πρίγγουρης (46′ Μπόσιος), Χέλμης, Παπαναστασίου, Ηλιάδης, Αργυρός.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply