Connect with us

stoplekto

“Επεισοδιακή”… πρόκριση ο ΑΟΑΔ, 2-0 τον ΑΣ Κωφών

Published

on

Σε ένα αρκετά επεισοδιακό παιχνίδι, με αποβολές και ένταση ο ΑΟΑΔ έκαμψε την αντίσταση του ΑΣ Κωφών με 2-0 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Πειραιά.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 19’, όταν κέρδισαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού και το εκτέλεσε εύστοχα ο Νίνος. Για τη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι στο διαιτητή Γεωργόπουλο. Στο 40’ οι Κωφοί έμειναν με δέκα λόγω αποβολής του Τρικαμηνά με δεύτερη κίτρινη.

Τα… «αίματα» στον αγώνα άναψαν στο 62’, όταν ο διαιτητής απέβαλε  με δεύτερη κίτρινη τους Μουσκάι και Σιμάκο, καθώς ο ένας απώθησε τον άλλο. Στη συνέχεια, και όπως αναφέρει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνος ο Σιμάκος εξύβρισε, κλώτησε και επιχείρησε να τον γρονθοκοπίσει τον Μουσκάι, με τον τελευταίο να απαντάει με τον ίδιο τρόπο, ενώ έκανε και χειρονομία και εξύβρισε προς στην κερκίδα που βρισκόντουσαν φίλοι του ΑΟΑΔ. Για το λόγο αυτό ο διαιτητής Γεωργόπουλος διέκοψε τον αγώνα στο 67’ για περίπου μισή ώρα, μέχρι να έρθει στο γήπεδο αστυνομική δύναμη, η οποία μόλις κατέφθασε συνόδεψε τους αποβληθέντες ποδοσφαιριστές εκτός γηπέδου. Στο 71’ οι Κωφοί έμειναν με οκτώ παίκτες, λόγω αποβολής του Τσάτση(2η κίτρινη).

Το σκορ έκλεισε στο 88’ ο Λαμπρινός, για το τελικό 2-0.

ΑΣ ΚΩΦΩΝ:  Ριμπάς, Αλιάι, Μουσκάι, Τσάτση, Τρικαμηνάς, Λιάκος, Χάιδος(78’ Τερλίγκας), Μεχμέτι(90’ Ράπτης), Τσακουμάγκος(87’ Κατίκογλου), Κορομπίλης, Παντελάτος(90’ Σκαρμούτσος).

ΑΟΑΔ: Βλαχόπουλος, Τσαούσης, Κόντος, Λιατσής(66’ λ.τρ. Αθανασίου), Καραγιάννης, Σιμάκος, Ματσάι(70’ Μσστρόκαλος), Νίνος, Λαμπρινός, Καλύβας(76’ Χατζηγρηγορίου), Μποτρομλής(46’ Στεφανίδης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply