Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επεισοδιακή νίκη με ανατροπή για τους Αγίους Αναργύρους

Published

on

Ένα ”τρελό” παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άγιο Ιερόθεο. Οι γηπεδούχοι επιβλήθηκαν με 3-1 της ομάδας από το Περιστέρι, όμως ο αγώνας στιγματίστηκε από τα διαιτητικά λάθη του κύριου Σφακιανάκη που δημιούργησαν διακοπή μια δέκα λεπτών λόγω σύρραξης στην κερκίδα μεταξύ φιλάθλων των δύο ομάδων. Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός και το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς άλλα παρατράγουδα. Στα αγωνιστικά, οι κιτρινόμαυροι μπήκαν δυνατά και στο 8′ ο Καραγεώργος με κεφαλιά αξιοποίησε την σέντρα του Μπερτσιά από τα δεξιά για το 0-1. Η Ένωση ανέβηκε και στο 21′ το γύρισμα του Δήμου, παρά την κόντρα, έφτασε στον προωθημένο λόγω κόρνερ Μυστρίδη, ο οποίος με πλάτη στο τέρμα νίκησε τον Τσουκαλά για το 1-1 με σουτ. Με κύριο εκφραστή τον Δήμου, οι Άγιοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 43′ η σέντρα του βρήκε τον Καλογριά, ο οποίος γύρισε την μπάλα με την μία για τον Πλεξίδα που σκόραρε για το 2-1 με προβολή μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Τέσσερα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω δεύτερης κίτρινης του Μπιρμπίλι για φάουλ. Στο 52′ ο Πλεξίδας κερδίζει πέναλτι από τον Μόκα και ο Παπανικολάου πετυχαίνει το τελικό 3-1. Το πέναλτι έφερε σοβαρές διαμαρτυρίες εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Διονυσόπουλο να βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα, τους φιλοξενούμενους να μένουν με εννιά και τον ”πόλεμο” να αρχίζει στην εξέδρα. Μετά τα δέκα λεπτά διακοπής ο ρυθμός έπεσε πολύ, οι Άγιοι κράτησαν μπάλα, ο Ιερόθεος πίεσε όσο μπορούσε όμως έχασε άλλον ένα παίκτη στο 82′. Ο λόγος για τον Ντεντόπουλο που αποχώρησε με πόνους στο δεξί γόνατο. Τελευταίες φάσεις, μια για κάθε ομάδα, με Καλογριά και Μπερτσιά αποκρούστηκαν από Τσουκαλά και Σαράντη αντίστοιχα. Δώδεκα πλέον οι βαθμοί για την ομάδα του Μαντζούνη, πρώτη ήττα για το σύνολο του Σταυριανού μετά από πέντε αγωνιστικές έχοντας από τα συγκεκριμένο παιχνίδι σοβαρότατα παράπονα από τον ρέφερι Σφακιανάκη. Τέλος, οι Άγιοι Ανάργυροι αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια προς την μνήμη του δικηγόρου, Νίκου Μαυρομάτη, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή.

Άγιοι Ανάργυροι (Ανδρέας Μαντζούνης): Σαράντης, Δημαράς, Τούρλας, Μυστρίδης, Νικολάου, Βάλσαμος, Καλογριάς, Στραβοκέφαλος (83′ Τσίμος), Παπανικολάου (88′ Τουμάσης), Πλεξίδας, Δήμος (73′ Σερδενές).

Άγιος Ιερόθεος (Ισίδωρος Σταυριανός): Τσουκαλάς, Μουρτζάκης, Μόκα (71′ Λουκάκης), Ντεντόπουλος, Βατίστας, Μπιρμπίλι, Μπερτσιάς, Κουμπούλης (42′ Οικονόμου), Καραγεώργος (48′ Πανούσης), Διονυσόπουλος, Νταβιώτης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply