Connect with us

stoplekto

Επαναφορά για το Παλαιό Φάληρο στο ντέρμπι

Published

on

Το Παλαιό Φάληρο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας 2-1 του Απόλλωνα Χαλανδρίου στο «Σωτήρης Αγγελόπουλος». Έχοντας πρωταγωνιστή τον Ντόνε, το συγκρότημα του Γιάννη Γαζή «καθάρισε» τους μέτριους «κυανόλευκους» αυξάνοντας τη μεταξύ τους διαφορά στους 10 βαθμούς, ενώ το +6 από τον Αστέρα Ζωγράφου διατηρήθηκε μετά το 2-0 των τελευταίων κόντρα στην Ελευθερούπολη. Ο Ντόνε άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’ με γυριστό σουτ αξιοποιώντας το φάουλ του Μαρούση, ενώ στο 57’ μετέτρεψε σε γκολ (2-0) το πέναλτι που κέρδισε ο Κωνσταντινίδης (αμφισβητείται από τους φιλοξενούμενους). Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Γαλανόπουλος έστειλε την μπάλα στο «Γ» του Καραμαλίγκα με φάουλ μειώνοντας, έτσι, σε 2-1 για να δώσει νέο ενδιαφέρον, αλλά τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτόπουλος Ν., Κουντουρέλης Γ., Γιαννόπουλος Γ.

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Καραμαλίγκας, Βλάμης, Τοπάλλι, Κοθράς, Λεκαράκος, Ασλανίδης, Λουμίδης, Μαρούσης (83′ λ.τρ. Μεμπελίκας), Τρυφωνίδης (90′ Μάλλης), Ντόνε, Κωνσταντινίδης (89′ λ.τρ. Κέντρος)

ΑΠΟΛΛΩΝ Χ. (Χρήστος Βλάχος): Κτενιαδάκης, Βλάχος, Βλογιαννίτης, Λυμπερόπουλος, Κούκος Α. (38′ Β. Κούκος), Οικονόμου Χ. (38′ Κανδεράκης), Σταμάτης, Γαλανόπουλος, Οικονόμοπουλος (70′ Ισμέρης), Μήτρου, Παπουτσής.