Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επίδειξη δύναμης με Λίτση το Αιγάλεω

Published

on

Εναν από τους καλύτερους μεσοαμυντικούς έκανε δικό του το Αιγάλεω αφού ήρθε σε συμφωνία με τον Γιάννη Λίτση. Ο 27χρονος άσος με θητεία σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Αιάντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκη, Ένωση Ερμιονίδας, Απολλώνα Σμύρνης και Χανιά, διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία και θα αποτελέσει ακόμη μια αξιόπιστη λύση στην πλούσια φαρέτρα του Μάρκου Μαυρομάτη. Το ‘Σίτι’ ενισχύεται περισσότερο και ο Λίτσης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ. Αναλυτικά, η ανακοινωση

Ο ΑΟ Αιγάλεω βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Γιάννη Λίτση. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι 27 χρονών (30/5/1987) και αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή, Πάντου Τζανετάκου, και των προέδρων, Άρη και Γιάννη Παλτόγλου. Με αυτή την κίνηση οι λύσεις στην μεσαία γραμμή προστίθενται σημαντικά για τον τεχνικό, Μάρκο Μαυρομάτη, αφού πρόκειται για αμυντικό μεσο με μεγάλη εμπειρία από το επαγγελματικό πρωτάθλημα της Football League μετρώντας γεμάτες σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Λίτσης έχει αγωνιστεί σε Πεύκη, Εθνικό Πειραιά, Βύζαντα Μεγάρων, Αιάντα Σαλαμίνας, Παναχαϊκη, Ένωση Ερμιονίδας, Απολλώνα Σμύρνης και Χανιά.