Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες το Ηράκλειο

Published

on

Επέστρεψε στις νίκες το Ηράκλειο το οποίο επικράτησε με 2-1 του Κένταυρου Βριλησσίων φτάνοντας στην 3η θέση τον Παπάγο με τις δυο ομάδες να έχουν από 21 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου μπήκε εκρηκτικά στο ματς και έφτασε δυο φορές στο γκολ, όμως τόσο ο Σαντριά στο 7′ όσο και ο Μέρτκολα στο 15′ σημάδεψαν το δοκάρι του Κάρο. Τελικά το γκολ ήρθε στο 28′ με τον αρχηγό Βασίλη Καφετζή να λύνει το γόρδιο δεσμό από την άσπρη βούλα γράφοντας το 1-0. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι θα κυνηγήσουν το ματς και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 53′ με τον Τούντα. Από εκείνο το σημείο και έπειτα το Ηράκλειο πίεσε κερδίζοντας πέναλτι στο 62′, ωστόσο, ο Καφετζής είδε αυτή τη φορά την εκτέλεση του να φεύγει έξω από την εστία. Το τέρμα που χάρισε τη νίκη στους γηπεδούχους πέτυχε στο 63′ η ‘χρυσή αλλαγή του Γιώργου Τσαμόπουλου, Λαγός χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα.

Στα τελευταία λεπτά, ο Κένταυρος πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση όμως το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι για μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Δέτσης όμως ο διαιτητής υπέδειξε τη συνέχεια του αγώνα, ενώ στις αρχές του ημιχρόνου οι νεοφώτιστοι ζήτησαν απευθείας κόκκινη υποστηρίζοντας ότι ο Σαντρια χτύπησε εκτός φάσης τον Μωραϊτη.

Με την ήττα αυτή ο Κένταυρος έμεινε στη 10η θέση με 13 βαθμούς.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Γιωργος Τσαμοπουλος) Μακρής, Μέρτκολα, Καριατλής, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Δήμας (55′ Κατσουλης), Καραχάλιος (41′ Λαγός), Τσάτσος, Σαντριά (70′ Ψαρρης), Καφετζής, Σπυριδάκης.

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Γιάννης Θεοδωρίδης) Κάρο, Θεοδωρίδης, Γαληνάκης, Τούντας Γ., Κολιός, Κουτσουβέλης, Μανίκας (67′ Αντωνοπουλος), Μπότση, Δέτσης, Μωραϊτης (80′ Κοπανέλλης), Ματσιμάνης (67′ Καλλας)