Connect with us

4ος Όμιλος

Επέστρεψε στις νίκες ο Ιάλυσος, 2-1 τον Πανθηραϊκό

Published

on

Μετά από μια αγωνιστική ο Ιάλυσος επέστρεψε στις νίκες στο ντεμπούτο του Ηλία Φυντάνη στον πάγκο των νησιωτών, με τους τοξοβόλους να επικρατούν με 2-1 και να φτάνουν τους έξι βαθμούς στο πρωτάθλημα Οι νησιώτες παρότι δεν εντυπωσίασαν με την εμφάνιση τους κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς απέναντι σε ένα σύνολο που κατάφερε να αιφνιδιάσει όμως στο τέλος έφυγε με σκυμμένο από το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο μένοντας τους τέσσερις βαθμούς σε τέσσερα ματς.

Στο α’ ημίχρονο η πρώτη καλή φάση ανήκει στον Ιάλυσο με τον Παφιάκη να επιχειρεί τη σέντρα στο 15′ και ο Δελαπόρτας με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 17′ ο Πανθηραϊκός σούταρε ο Ρεκλείτης έκανε γύρισμα και λίγο έλειψε να επιτευχθεί αυτογκόλ. Στο 30′ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Περιάλη μετά από όμορφη ενέργεια. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Φυλακούρης κέρδισε πέναλτι από τον Λούκα  και ο Ρεκλείτης με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0. Στο 43′ ο Μωραϊτης ανάγκασε τον Πουρή σε εντυπωσιακή επέμβαση, με τον Ιάλυσο να παίρνει το προβάδισμα το 68′ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Δελαπόρτα, ο Φυλακούρης σούταρε ο Πουρής έδιωξε προσωρινά και ο Χατζηφούντας με προβολή έκανε το 2-1.

Στα τελευταία λεπτά αποβλήθηκε για τον Ιαλυσο ο Φυλακούρης με δεύτερη κίτρινη.

ΙΑΛΥΣΟΣ(Ηλίας Φυντάνης): Παπαδόπυλος, Κοκκίνης, Λίτσος, Φυλακούρης (90′ Μόσχος), Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας (82′ Καπνόπουλος), Παυλίδης, Δελαπόρτας, Αρχοντούλης (63΄ Καρπαθάκης)

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ(Μανώλης Παπαματθαιάκης): Πούρης, Κορτσινίδης (69′ Κωλέτσης), Καλαγκάνης,,Μκρτσιάν, Λούκα, Φύτρος  Σαββίδης, Λαζαριδης, Μωραϊτης (61΄ Γαρυφαλλόπουλος), Παπίτσας (67΄ Ζώνας), Περιάλης