Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Επέστρεψε στις νίκες η Πεύκη κόντρα στην Ειρήνη

Published

on

Στην Πεύκη η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 3-1 της Ειρήνης Πετρούπολης παίρνοντας ένα σημαντικό τρίποντο για την συνέχεια. Η νίκη ήρθε με ανατροπή, καθώς στο 16′ ο Τζαμαλής έβαλε την προβολή έπειτα από κόρνερ του Λαμπράκου για το 1-0. Στο 32′ οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την κόντρα στο κέντρο της άμυνας και ισοφάρισαν από κοντά χάρις τον Θανάση. Στην συνέχεια δεν είχαμε αρκετές φάσεις παρότι οι δύο σύλλογοι καιγόντουσαν για την νίκη. Τελικά, το συγκρότημα των βορείων προαστίων πήρε το προβάδισμα στο 64′ με κεφαλιά του Μιχαήλ έπειτα από σέντρα του Μπούρα και στο 78′ ο Ντοβλετάκης με απευθείας φάουλ πέτυχε το τελικό 3-1. Στο τελευταίο γκολ μερική ευθύνη είχε ο Μουζάκης της Ειρήνης, η οποία παραμένει ουραγός χωρίς πόντο και 8 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές. Αντίθετα, ανάσα για την Πεύκη που ανέβηκε ενδέκατη έχοντας 8 βαθμούς.

Διαιτητές: Μπαϊρακτάρης Κ., Δεληθοδωρής Κ., Μπατζιόπουλος Σ.

Πεύκη (Γιώργος Κοιντόσης): Σαΐτης, Κοκαβέσης, Μάλλης (56′ Βενέτης), Μιχαήλ, Μάτσος, Μπούρας, Ζαφειράκης, Ντοβλετάκης (85′ Ζώτος), Ρούμπος, Κουτούζης, Θανάση (59′ Καμπέρης).

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μουζάκης, Μπίτζας, Λαμπράκος, Λαβρεντίεφ, Χαρισάκης, Δαρδαμάνης (79′ Παπαθανασίου), Σπυρόπουλος, Γουρούνας (73′ Πουμπουρίδης), Παπαδόπουλος (56′ Κτιστάκης), Τζαμαλής, Μούτσα.